witam szukam alfy i mam pytanie bo znalazlem z 2002r ale ma stary srodek,nie powinna miec juz po lifcie bo w wiekszosci juz jest lift w 2002
witam szukam alfy i mam pytanie bo znalazlem z 2002r ale ma stary srodek,nie powinna miec juz po lifcie bo w wiekszosci juz jest lift w 2002
Lift był chyba od maja/czerwca więc raczej możliwe. Weź VIN i do EPERA, będzie wszystko jasne
bo obudowe silnika ma juz taka nowa,gosc pisze ze ma 105km
Tak jak kolega pisał weż VIN wklep do epera i wszystko jasneJak szukałem dla siebie też trafiłem 2002 rok, ale ze starą obudową silnika i starym wnętrzem. Wklepałem do epera i produkcja pażdziernik 2000 rok tylko pierwsza rejestracja 2002. W Twoim przypadku może być podobnie
Poza tym jeśli Alfa sprowadzona weż VIN zadzwon do ASO Alfy i zapytaj o naprawy ostatnie w serwisie. Podają Ci co było robione i przy jakim przebiegu, tak na szybko możesz sprawdzić czy licznika nie ma kręconego
![]()
dokladnie 1.9 ale juz nie aktualne
a co myslicie o tej http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-spo...C25633043.html
Auto masz na miejscu, to trza podejść i sprawdzić. Kiedy oglądam takie fotki AR kombi, to jakoś tak mam że patrze na szczelinę pokrywy bagażnika z dachem.
Pozdro.
alfa zakupionata co z ogloszenia wyzej
No i jak wrażenia z jazdy
Powiem ze niezle chociaz 2.0 ts ktora mialem wczesniej byla mocniejsza ale te 105km mi wystarczy.fajnie sie jezdzi![]()