Mam taki problem ze jak podlaczam usb z muzyka tam w schowku to i wlaczam media player to ciagle leci w kolko 1 piosenka i sie nie zmienia na kolejna pomoze ktos??? mam alfe 159 w kombi z 2008 ... thx
Mam taki problem ze jak podlaczam usb z muzyka tam w schowku to i wlaczam media player to ciagle leci w kolko 1 piosenka i sie nie zmienia na kolejna pomoze ktos??? mam alfe 159 w kombi z 2008 ... thx
A powiedźcie czy każda 159 ma w schowku usb. Ja nie mogę znaleźć tego wejścia.
juz to znalazlem i teraz mam kolejny problem afff;.
Miałem taki sam problem (w kółko ta sama muza) i nigdzie nie mogłem znaleźć tego ustawienia "repeat" ani w ustawieniach radia ani w ustawieniach "blue&me". Natomiast wcisnąłem ten przycisko do komend blue&me i powiedziałem "repeat" w odpowiedzi uslyszałem "wyłączono" i już nie kołuje - to tak na przyszłosć jak by ktoś kiedyś potrzebował![]()
Czy działa Wam muzyka z telefonów podłączonych do MP w schowku? Trochę to irytujące ponieważ kiedy chce korzystać z navi na telefonie i powtórzę powieszę go sobie na szybie, muszę podłączyć zasilanie do gniazda w schowku w podłokietniku bo gniazdo USB zajęte jest przez pendrive z muzyką. No i ten kabel idący przez środek trochę działa mi na nerwyDo tego dziwnie nie trzyma ładowarki w gnieździe tylko jest strasznie luźno. Wybaczcie ale od tygodnia jestem posiadaczem 159 SW i próbuje ją sobie dostosować do siebie więc jeśli ktoś może pomóc będę wdzięczny
![]()