Mam pytanie. NIe tak dawno wymieniałem żarniki w lampach i mam wrażenie że nie świeci to tak jak wcześniej. Miałem Palnik osrama i na takie zamieniłem, kupowałem je w polecanym na forum sklepie więc obstawiam że oryginały jednak świecą dziwnie. mam wrażenie bardzo nie doświetlonej 1 cześci tuż przed zderzakiem, widac to szczególnie przy przejazdach przez progi zwalniające, zdecydowanie ciemniejsza piersza strefa. /wiem że palnik musi sie wypalić przez 100h ale czy aż tak by świecił, myślałem że nowy ma tylko inną barwę/ po drugie mam wrażenie że nie działa samopoziom /błędów nie wyświetla żadnych/ na poprzednich lampach czasem jak auto stało po skosie było widac jak lampy się poziomują teraz nie. kolejny temat to zapalanie, stare odpalały ok te ewidentnie się rozjaśniają /czy to minie po 100h??/ i kolejny temat to światła drogowe, w tej chwili ewidentnie słyszę w kabinie śilniczek który porusza przesłoną od długich /buczenie/ Nie wiem czy tak ma być czy może przesadzam a może coś sie spitoliło.