Znajduje sie to coś w bagażnikuNajlepiej zakupic z oryginalną matą bo tak to kiepsko będzie pasował... Nie wiem, czy nie lepiej przeznaczyc tej kasy na normalny wzmak...
Jak masz wersje przed liftem środka to szkoda twego czasu na to![]()
no wlasnie mam przed lift;/ a gdy bym chcial jednak ja wkomponowac to w ktorym miejscu i co sie z tym wiaze?![]()
Ja mam przed liftem i powiem ze za wykladzina bagaznika znalazlem wiazki pod suba. Jakbys chcial wsadzic suba Bose to sa inne kostki.
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...za_kostka.html
to musze ogarnac... a ma ktos to wgl zalozone lub jakies zdjecie jak to wyglada?
BOSSE świetnie gra ale jak jest montowane seryjnie. Możesz umieścić to w bagażniku i zrobić jakieś małe rusztowanie z kawałka płyty żeby się dobrze trzymało i okleić to żeby nie było szpetne, wtedy zostaje ci pociągnąć kable prądowe i sygnałowe ale bez przeróbek się nie obejdzie bo to nie są standardowe terminale. Lepiej zrób sobie odlew z żywicy w którymś boczku lub w głębi bagażnika w rogu i wkomponuj jakiś głośniczek. Na youtube jest masa filmików jak się to robi. Na tylnej ścianie montujesz wzmacniacz i ciągniesz prąd i sygnał, a mase znajdziesz w bagażniku na jakiejś śrubie. Zostanie ci dużo miejsca i efekt będzie fajny, a że zrobisz to sam to da ci największą frajdę!!!
No to gigant głośniczekzamknięty w plastikowej puszce
![]()
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T