Spoko, spotykamy się zawsze w pierwszą niedzielę miesiąca więc załapiesz się na następne![]()
Spoko, spotykamy się zawsze w pierwszą niedzielę miesiąca więc załapiesz się na następne![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Gdyby nie fakt, że przez 30 lat przyzwyczaiłam się do płci żeńskiej, co więcej, nawet ją polubiłam, może i rozważałabym zostanie Twym kolegą ...![]()
Łodzi nie znaju, do Manu zawsze prowadził mnie Hołek, a wjazd od strony Karskiego niestety nigdy nie okazał się łaskawy pod względem gęstości zaludnienia.
PS: A poza tym, gdybyś nosił pod piętą 10-centymetrową szpilkę też pchałbyś się pod samo wejście.Pzdr.
SORKI - "KOLEŻANKO"
myślałem, że odpisuję chłopakowi
któremu ciężko oderwać 4 litery od fotela.
Natomiast co do szpileczki
Ach... kobieto miód lejesz na moje serce.
Cóż może być piękniejszego -
jak nie piękne nogi które właśnie wysiadają z Alfy w takiej szpileczce i maszerują po parkingu czy to "Manu" czy też na Pomorzu.
(swoja drogą Gdańsk - jest bardzo bliski mojemu sercu)
A czy nadal poszukujesz jeszcze autka ? Bo wybór marki jest właściwy![]()
spokojnie, dziś, najpóźniej jutro będą foty z Mojej strony![]()
Koniecznie sie pochwalcie jak bylo :-). Musze byc na nastepnym zlocie :-)
Wysłane telepatycznie poprzez Asus Transformer Prime
Było bardzo sympatycznieMiło było Was wszystkich poznać. Na pewno będe zaglądał na kolejne spoty
P.S. Wsiadłem w końcu do tego Opla-symulatora dachowania. Działa na wyobraźnię i robi wrażenie! Nie polecam tego w swojej własnej Belli...
W końcu (mimo nieprzespanej po weselu nocy udało mi się dotrzeć). Młodemu spodobało się tyle jego ulubionych aut na raz. No i fajnie w końcu poznać osoby z tą samą pasją. Do następnego!