koniec głosowania - trawa win
he he he he
beton to mamy na osiedlu
a w plener jak jadymy to trawa mo być i uj ( trawa - taka roślinka z rzędu wiechlinowców !!! żeby mie tam jaki gupi nie pomyśloł o maryśce- narkotykom mówimy stanowcze nie )
![]()
na dodatek na trawie Alfy będą wyglądały na "niższe" więc będziemy stać "na glebie"![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ok, to jak tak chcecie to tak się stanie
Jutro pogadam z Ania żeby znalazła nam fajną trawkę![]()
A nie ma rozwiązania pośredniego tzn. niech Belle stoją na betonie a my bedziemy w ich pobliżu biwakować na trawie???Podejrzewam, że dałoby się to zrobić i wtedy będzie i wilk (bocian) syty i owca cała![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Zaraz, zaraz...Nie można grillowac?Czyli ogniska też nie zrobimy???Jeśli tak to wziął w łeb mój kulinarny pomysł na wieczór
A myślałem, że Was czymś zaskoczę...Motyla noga!!!
No to bardzo mnie cieszy takie rozwiązanieCzyli wszyscy będą zadowoleni ha ha ha!Ale powiedzcie co z tym ogniem???
Jutro będę próbował załatwić takie rozmieszenie aut, jak bocian proponuje. Chociaż wątpię żeby się udało, gdyż rzędy samochodów na płycie są po drugiej stronie (i oddzielają "chodnik" od 1/4).
A dupa paniechodziło o to, żeby auta zostawić na betonie a My pójdziemy se kajś dalej (ale blisko aut) na trawe, a takiej opcji nie ma, natomiast opcja co Ty opisałeś jest możliwa bo 2 lata temu tak mieliśmy jak pamiętam, tylko to zaś było blisko wejścia gdzie pełno ludu, aut jeździło i nam się wpieprzali w nasze miejsce