Haha ciekawe kto to pisał, bo uśmiałem się jak nigdy
,,Miałem Alfę 159 1.9 JTD 115KM i NIGDY WIĘCEJ TEGO CHŁAMU!!!! Deska rozdzielcza dosłownie rodem z Fiata Pandy - sprawdźcie jak nie wierzycie! Silnik za słaby żeby w ogóle wyprzedzić na trasie przy 120km/h nie mówiąc już o komforcie wyprzedzania bo w tym aucie nie ma czegoś takiego. Elektryka to porażka stulecia - moje auto było z 2004 roku i miało przejechane 110tyś km (kupiłem ją w 2009) i w ciągu 2 lat miałem problemy z elektryką średnio raz na pół roku a działy się już takie cyrki że jak włączałem radio to paliły się światła stopu. Auto było bezwypadkowe w 100% bo kupiłem je od pierwszego właściciela (sąsiada) zresztą to był jeden z powodów dla których je kupiłem. Po 2 latach sprzedałem czym prędzej i dziękuję Bogu że znalazł się frajer który to padło kupił!!! Nie wspomnę już że straciłem dużo kasy przez te 2 lata na naprawach i przy odsprzedaży ale trudno - moja wina, przeboleję, mam nauczkę na przyszłość - jak klasa premium to TYLKO NIEMCY!!!"
Ale czy rzeczywiście chcecie czytać/dyskutować z komentarzami na WP? Głupka nie przekonasz, a jak mu udowodnisz, że jest idiotą, to robi się agresywny.
Alfa 159 z 2004 r. Chyba prototypem jezdzil. A tak narzeka na elektronike a jest prawie cala od Boscha ... widac i Niemcy robia g...
VAG się zachłysnęła bo ma za dużo marek. Zanim wpadnie na to czym je wyróżniać od siebie, minie sporo czasu.
Dobrze tak szkopom
A komentujących głąbów/speców nie ma nawet co uświadamiać, że są w błędzie- dla nich TDI to symbol!!!![]()
A to że czasami tam pęknie jakaś głowica, czy coś, to wcale nie ma znaczenia, TDI są bezawaryjne i c!@j hehehe
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
prawda jest taka ze to jest oszukiwanie samego siebie , ma szmelwagena 1.9teide 500tys przelotu na zegarze 160,a jak przejezdza obok niego alfa to wzdycha i marzy o takim aucie , ale zeby nie bylo ze jest gorszy ciezko stoi przy swoim i mowi ze woz drabiniasty jest lepszy niz alfa