Czasami pomoc na forum przydaje się żeby cię mechanik nie orżnął.
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Czasami pomoc na forum przydaje się żeby cię mechanik nie orżnął.
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Auto było już u elektryka i te kable są wymienione jazdy już nie przerywa podłączone tez było pod kompa i powinno być wszystko ok
- - - Updated - - -
Skoro powstało takie forum to chyba można wymieniać się doświadczeniami ze swoim samochodem. A ja wolałabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat mojego samochodu od ludzi którzy są fanami Alf i coś na ten temat wiedzą. A nie tak jak zawsze odprowadzić auto do mechanika on naprawi potem dostaje paragon i jadę sobie dalej. I sama do końca nie wiem co było robione
Powtarzałem to kilkakrotnie na forum tematy z działów technicznych podajemy porady, opinie czy wskazówki co do usterki awarii mogą pomóc ale nie koniecznie, dziwił bym się jakby za pomocą forum mechanik stawiał by diagnozy, przynajmniej ja mogę sobie na to pozwolić bo mechanikiem nie jestem więc ujmy nie będzie, zresztą udało się pomóc nie tylko mnie w kłopotach z autem i jest na to nie mało dowodów. Sam Hieyna takie diagnozy stawiał nie raz i raportuje mój post którego nie jest w stanie zrozumieć
- - - Updated - - -
co z tego zrozumiałeś?
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 09-09-2012 o 21:59
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Dziękuje Wam za rady bo już wiem co jest nie tak w samochodzie![]()
nie ma iskry co więcej siadł najprawdopodobniej czujnik wału.
a mam jeszcze jedno pytanie czy wie ktoś może gdzie znajduje się czujnik wału tym samochodzie?
jestem tylko kobietą nie muszę się na wszystkim znać
Ale auto już naprawiłam znalazłam czujnik wału i jeden kabelek był od kostki odłączonyteraz trzeba kupić nową kostkę
![]()