Strona 17 z 65 PierwszyPierwszy ... 789101112131415161718192021222324252627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 648

Temat: Mechanik!!Warszawa!!

Użytkownik Pirat drogowy Avatar adk
    Mieszka w
    ok. Mińsk Mazowiecki
    Auto
    145 2.0 T.S. QV-style

Domyślnie

opony bez powietrza bo trzeba było je na nowo załozyc rozszczelniły się na rantach
    Paweł, co zrobiłeś z oponami????

PabloGarage Group
    www.pablogarage.pl
    Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
    facebook.com/flokujemy

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

Dobrze przełozyłes silnik i go zrobiłeś, obspawałeś belkę ja tego nie neguję Mam pretensję że silnik nie chodzi tak jak trzeba był żle podłaczony i prosiłem Cię o ogólny przegląd auta z naciskiem że auto ma przejść przegląd Tak czy nie? Jak zwykle koleś odwraca kota ogonem pisząc głupoty
    Cytat Napisał adk Zobacz post
    Paweł, co zrobiłeś z oponami????
    Trudno było to poprawić (czasu na to i inne rzeczy było naprawdę dużo)ja nie napisałem że coś popsuliście

Dobra szkoda pisać na ten temat, klient jeden mniej dla was to nie problem
    Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 10-09-2012 o 20:00

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

Użytkownik Romeo Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Modra Foka

Domyślnie

Cytat Napisał robtol Zobacz post
    Dzieki temu tematowi trafiłem do tomka s. w lesznowoli. Wcześniej naprawiałem auto u Bołtowicza, ale miałem dość wysokich cen i tego, że robili to czego nie trzeba było robić, a to co trzeba było zrobić zostawiali. I tak trafiłem do tomka z samochodem, który na wolnych obrotach nie chciał jechać, dopiero przy pełnej turbinie ruszał. Okazało się, że był tak zasyfiony sadzą i innymi rzeczami nieczyszczonymi 5 lat u Bołtowicza, że miał prawo odmawiać jazdy. Zrobiłem u Tomka pełen przegląd + rzeczy na które mnie nie było stać u Bołtowicza a okazały się u Tomka tanie i do zrobienia. Ktoś pisał o tym wcześniej, że się trudno z Tomkiem dogadać, nie wiem czy tak było wcześniej, czy ktoś przesadzał, ale ja byłem w szoku. Tomek zaproponował że jak zostawie auto to odwiezie mnie do domu, odbierał wszystkie telefony, rzeczowo tłumaczył jak krowie na rowie co i jak. Nie miał czasu wystawić faktury to podrzucił mi ją do domu po pracy. Dodam że mieszkam za Piasecznem, żeby nie był zły, że teraz wszystkich musi wozić do Radzymina itp. Bardzo miłe zaskoczenie, znowu kocham swój samochód, za rozsądne pieniądze. Polecam i jeszcze raz dzięki za pomoc.
    Czyli wrócił Heh, tak jak pisałem, że ostatnio się zmienił jeśli chodzi o odbieranie telefonów, bo wcześniej niemożliwość dodzwonienia się przez 3 dni, przy kilkunastu próbach dziennie to nie był odosobniony przypadek A napisałem to we wcześniejszych postach, żeby ktoś kto to przeczyta nie jechał tam od razu z policją A propos, to właśnie mi się niedawno śniło, że byłem na Policji ws. T.S. i mnie pany policjanty pytały o T.S. i właśnie im pojaśniałem, że dobrze zawsze Bellę zrobił, części nie kradł itp hehe śmieszne, nie? Ale mi uspokoiłeś sumienie, nie będę się o chłopa martwił, to i nie będą mi się głupoty śniły
    Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...

robtol
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał dakoolk Zobacz post
    Czyli wrócił Heh, tak jak pisałem, że ostatnio się zmienił jeśli chodzi o odbieranie telefonów, bo wcześniej niemożliwość dodzwonienia się przez 3 dni, przy kilkunastu próbach dziennie to nie był odosobniony przypadek A napisałem to we wcześniejszych postach, żeby ktoś kto to przeczyta nie jechał tam od razu z policją A propos, to właśnie mi się niedawno śniło, że byłem na Policji ws. T.S. i mnie pany policjanty pytały o T.S. i właśnie im pojaśniałem, że dobrze zawsze Bellę zrobił, części nie kradł itp hehe śmieszne, nie? Ale mi uspokoiłeś sumienie, nie będę się o chłopa martwił, to i nie będą mi się głupoty śniły
    Żyje i ma się dobrze. Każdy w życiu ma takie chwile, że nie odbiera telefonu. Policji też tam nie widziałem, ani nakradzionych części

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    147

Domyślnie

Cytat Napisał czajna Zobacz post
    W takim razie, ja również polecę:
    Robi-car auto naprawa Roberta Soczewki (Kołbiel, dokładniej Rudno)

Dobry kontakt, fachowa i mila obsługa, niewygórowane ceny i przystępne terminy
    Gorąco polecam. Pozdrawiam

Soulin
    Gość

Domyślnie

Wiem, że trochę nie w czas ale gdyby ktoś potrzebował dobrego mechanika to mogę polecić jednego(jak coś pisać na prv.) sam u niego naprawiam moją Alfę i jestem zadowolony.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Giulietta Veloce MY2016 / Giulia Veloce 2.0

Domyślnie

a mnie Pablo kolejny raz ratuje dupsko, dzieki

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    AR 156 1.8 TS '99

Domyślnie

czy mógłby ktoś polecić dobrego gaziarza w warszawie albo okolicach warszawy od strony legionowa/jabłonnej/łomianek?

chcę założyć sekwencję do swojej 156

shikoba
    Gość

Domyślnie

Panowie poszukuję dobrego mechanika do mojej AR 156 1.9JTD, wymiana rozrządu oleje i filtry. Najlepiej okolice Grodziska Mazowieckiego (woj. mazowieckie).
    Pozdrawiam

Użytkownik Romeo Avatar CodeMaker
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał shikoba Zobacz post
    Panowie poszukuję dobrego mechanika do mojej AR 156 1.9JTD, wymiana rozrządu oleje i filtry. Najlepiej okolice Grodziska Mazowieckiego (woj. mazowieckie).
    Pozdrawiam

Na samym początku tego wątku masz odpowiedź na swoje pytanie.