przyciemniane szybki z tyłu
wymiana akumulatora na nowy
wymiana wtryskiwaczy LPG na HANA
i założenie tylnego tłumika SUPERSPRINT
V6 są powody do mruczenia![]()
156 V6 98 2.5 Blue cosmo: było
156 V6 99 3.0 Azurro Nuvola: było
156 V6 02 3.2 Q2 Azurro Nuvola, 155 1.8 8v
moja przeszła wczoraj wzorcowa przeglądaczkolwiek okazało się że mam luz na tylnym łączniku stabilizatora, dziwne bo nic nie stuka podczas jazdy
![]()
Wczoraj wymieniałem atrapę z przodu, wycieraczki i wyczyściłem kawałek silnika (resztę trzeba będzie porządnie na myjce lub/i kanale).
Do zrobienia (jak będzie ładniejsza pogoda, bo nie będę taplał się w błocie) jest podgrzewanie tylnej szyby, wymiana węża od wspomagania, umycie auta z zewnątrz, poodkurzanie wewnątrz, wyczyszczenie deski rozdzielczej, wypranie foteli i czyszczenie skóry.
Moja została umówiona na wymianę linek hamulcowych na piątek, lewa już stoi w miejscu.Strach zaciągać ręczny,żeby nie zerwać![]()
A mi przyszły dywaniki gumowe....w końcu idzie jesień a moje dywaniki beżowe troszke by sie zniszczyły. Niestety straciłą na uroku ale myslalem ze bedzie gorzej.
Kolego gdzie zaopatrzyłeś się w dywaniki gumowe?? szukam jakiegos sprawdzonego sprzedawcy. Chodzi o dywaniki gumowe do 159.
Trzeba było troszkę załatać lekko rdzewiejące nadkole z tyłu no i okazało się, że mam spręzyny obniżające H&R
-35mm, wiedziałem, że alfa stoi jakoś niżej niż inne, ale wcześniej nie dostrzegłem oznaczeń. Z przodu pewnie jest ten sam zestaw, znając życie.
I tu pytanie, skąd się wzięły u mnie listwy z kierunkami od Eibacha, skoro sprężyny są H&R;p bo drogie były jak cholera za nowości, opłacało się je kupić w komplecie ze sprężynami właśnie...
Dziś znalazłem chwilkę aby nagrać jak Gada Supersprint;p
http://www.youtube.com/watch?v=mH3LUN0ICsk
Opłacało sie kupić;p
V6 są powody do mruczenia![]()
156 V6 98 2.5 Blue cosmo: było
156 V6 99 3.0 Azurro Nuvola: było
156 V6 02 3.2 Q2 Azurro Nuvola, 155 1.8 8v
Wrzuciłem osłone pod silnik. Umyłem, na szyby położona powłoka hydrofobowaJeszcze tylko wycieraczki kupić i można jeżdzic
147 powodów do zadowolenia