zajmijcie się lepiej zaginionym krzesłem![]()
zajmijcie się lepiej zaginionym krzesłem![]()
Tak jak P4 napisał, osoby bawiące się w tym temacie wiedzą co i jak ale to sprawa Policji i niech się męczą... Jo ich mom w poważaniu, dostają za to płace to niech tera myślą
i nie robić mi off topu bo jeb..... krzesła dalej nie odzyskałem !! :/
BOcik zwrócił mi jedno bez oparcia (dziękuje), natomiast to z oparciem dalej jest kij wie gdzie....
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
A gdzie relacja z SCP?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
ralacja :
8 rano - zbiórka
8:30 - wjazd na teren SCP
długo potem - zaparkowanie
oględziny miejsca wydarzenia
grill
spacery i oględziny innych pojazdów
korzystanie z nielicznych atrakcji
oglądanie popisów różnej maści ( drift , 1/4 , itp )
dojeżdżanie kolejnych forumowiczów
grill
spacery i oglądanie
grill
dyskusje
rozmowy
wąchanie rajstop
test wytrzymałości układu słuchowego ( clio 152dB obok ) i przy okazji test czułości alarmów w AR
spacery
bla bla bla
bla bla bla
dachowanie w volvo
bla bla bla
dyskusje we własnym gronie
wyjazd
chyba tyle
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Sporo tego grilowania, ale wachanie rajstop... A krzeselka za
rok lepiej do czegoś przywiązać.
Szkoda że akurat w tym terminie musiałem być w innym miejscu. Może za ro sie uda na kolejna edycję załapać.
Za rok na SCP nie jedziemy bo impra słaba jak barszczPo co komuś płacić kasę za wjechanie na pastwisko? Lepiej skrzyknąć się indywidualnie i zrobić coś we własnym zakresie...A najważniejsze jest, że w towarzystiwie Alfisti żadne krzesło nie zginie
![]()
Za 800zł to można np. wynająć tor w Wyrazowie i sobie po nim pojeździć w czasie tego grillowania.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...wy_zapisy.html