a nie chcesz okleić ją czymś?np folią typu carbon albo szrpane aluminium. Jakbyś do tego okleił inne elementy, np na panelu to myślę, że uzyskałbyś fajny efekt
![]()
a nie chcesz okleić ją czymś?np folią typu carbon albo szrpane aluminium. Jakbyś do tego okleił inne elementy, np na panelu to myślę, że uzyskałbyś fajny efekt
![]()
Witam,
Czy ktoś namierzył dobrej jakości ramkę?
Witam,
przesyłam swoje wykonanie.
Kupiłem pierwszą lepszą ramkę na Allegro. Nie pasowała ni w kij i w oko.... ale przy pomocy takiego fajnego pilnika Dziadka raz dwa nadałem jej odpowiednie wymiary i teraz jako tako względnie wygląda. Trochę inny kolor nie rzuca się tak bardzo.
Ja kupilem pierwsza lepsza ramke do mojej 156 fl na allegro,dzisiaj probowalem ja zamontowac i sie poddalem,wogle nie pasuje,odstaje i wogle nie moge jej zaczepic,no chyba ze cos zle robie,nie wiem-jutro bede kombinowal dalej...!
Wysłane z mojego Nexus 4
Ktoś coś poradził na te badziewne ramki?![]()
Jedynie co można zrobić to przemalować ramke w kolor dobrany z reszty panelu albo ramke z całym panelem klimy, uchwytami na kubki itp przemalować na inny/podobny kolor aby wszystko było jednakowe. Ja przemalowałem wszystko na trochę ciemniejszy grafitowy kolor i wygląda to całkiem dobrze
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Przemalowanie wszystkiego to najlepsza metoda![]()
A wie ktoś jaki kolor mają oryginalnie te ramki? Chodzi mi o kolor z palety RAL oczywiście
Wyryte rantem felgi
Nie oryginalne radio pasuje tam jak " wół do karety" i nawet dopasowana idealnie ramka tego nie zmieni...[emoji2]
No, ale co zrobić skoro fabryczne radio jest bardzo "kiepskie". Dzięki za odpowiedzi![]()