Witam
Mam problem z dobraniem części do mojej 147. Kupiłem wczoraj kpl dwumasy z sprzęgłem na alledrogo, niby wszystko w aukcji sie zgadzało... po czym dzwoni do mnie sklep i pyta o numer vin itp Okazało się że części które kupiłem nie bd pasowały do mojego auta, miła Pani powiedziała że "łożysko jest do wersji z linka sprzęgła". Kupiłem ten zestaw za 1450zł. Sprzedawca sprawdził w komputerze i powiedział że dla mojego auta komplet 1800 coś bedzie kosztował. I teraz pytanie do Was, dorwę gdzieś taniej? wygląda to tak Alfa 147 1.9 JTD 2002 rok 115km i nr vin ZAR93700005021718. Jakby ktoś pytał o objawy to drgania na pedale, po wciśnięciu sprzęgła słychać ciche stukanie, przy ostrzejszym ruszaniu (2500-3000) trzaska w **** różnie z tym, raz mocno raz lżej. Wibracje na budzie, biegi czasami ciężko wchodzą... niekiedy normalnie ?! Z 2 na 1 masakra, reszta OK, żeby wbić bieg to sprzęgło do podłogi a ruszam prawie z samej góry, mogę bez problemu zdławić samochód puszczając sprzęgło. Doradźcie Pany co kupić![]()