Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Nocleg Zakopane

Мoδεrдтor Romeo Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa

Domyślnie Nocleg Zakopane

Znacie może jakiś tani i w miarę dobrym standardzie (nie w jakiejś stodole) nocleg w Zakopanem, lub bliskiej okolicy?

Użytkownik Romeo Avatar sickboy
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 159 1.9JTDm 16V Distinctive 2006r

Domyślnie

Dwa razy korzystałem z noclegu w tym miejscu: http://www.zol.pl/noclegi/?action=ob...d=456&foto=tak

Sporo zdjęć na stronie więc możesz ocenić sam czy taki standard Ci odpowiada. Napewno mają przystępne ceny, pokoje z łazienkami, bardzo blisko centrum (za stacją kolejki na Gubałówkę) no i właściciele spoko.

PS. Poczytaj komentarze
    Ostatnio edytowane przez sickboy ; 25-09-2012 o 20:37

Nero Provocatore - AR159
    Jedna mARka - Jeden Klub - Alfaholicy

Мoδεrдтor Romeo Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa

Domyślnie

Cytat Napisał sickboy Zobacz post
    Dwa razy korzystałem z noclegu w tym miejscu: http://www.zol.pl/noclegi/?action=ob...d=456&foto=tak

Sporo zdjęć na stronie więc możesz ocenić sam czy taki standard Ci odpowiada. Napewno mają przystępne ceny, pokoje z łazienkami, bardzo blisko centrum (za stacją kolejki na Gubałówkę) no i właściciele spoko.

PS. Poczytaj komentarze
    Noo elegancko i widzę cena od 35 zł, wiec fajnie. Dzięki wielkie

Użytkownik Romeo Avatar sickboy
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 159 1.9JTDm 16V Distinctive 2006r

Domyślnie

Spoko, mam nadzieje że się nie zawiedziesz.

Nero Provocatore - AR159
    Jedna mARka - Jeden Klub - Alfaholicy

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Ja byłem pod koniec sierpnia w Zakopanem od strony Giewontu , dosłownie u zbiegu szlaków na Kasprowy i Giewont . Ul. Droga na Antałówke ( spokój i cisza ) 15min pieszo do centrum ....Dziękowałem Bogu ,że nie skusiłem się na samo centrum bo od rana do póżnej nocy hałas i bydło...Ja polecam :
    Willa ALA
    http://www.nocowanie.pl/noclegi/zako...map,24856.html

Bardzo miła Pani Ewa , lokalizacja prześwietna....Może to nie mariot ale było extra....

Użytkownik Maniak resoraków Avatar himek
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    była: Alfa Romeo 156 1,9 JTD; jest: Alfa Romeo 159 1,9 JTDm 8v SW :)

Domyślnie

W tym roku na 3 dni byłem z kumplem tutaj: http://apartamenty-velvet.pl/ (my mieliśmy studio nr 3)
    Na Kościelisku, 2km do Gubałówki, przy ulicy prowadzącej przez dolinę, ale samochodów nic nie słychać.
    Cena jest troszkę wyższa, ale było ładnie, do tego też fifirifi

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

No tylko zależy kto co chce w Zakopcu robić bo autem jezdzić przez miasto dziennie żeby do szlaku dojechać to mordęga ( Warszawa się chowa ) Velvet nie ma tragedii i rzeczywiście apartamenty wypasne ale ja jechałem żeby chodzić po górach i znowu aż tak na wygody nie patrzałem bo w pokoju jedynie nocowałem a z kolei przez 2 tygodnie auto ruszyłem 2 razy bo na szlaki ( te najważniejsze -Kasprowy , Giewont ,Nosal ) miałem z 500m , do centrum na Krupówki może z 2 Km , z 3km na skocznie... No chyba ,że ktoś ma zamiar cały urlop przesiedzieć i w knajpie i w apartamencie....My mieliśmy idealny spokój , miejsce na grila i jak już pisałem chałupe u podnóża tatr....Mi by starczył prysznic i przerębel zamiast zatłoczonego centrum...I dajcie se luz z miejscami pod Gubałówką bo tam to już całkiem masakra....handel na dole , handel u góry i wieczna autostrada pod oknami....

Daniel1004
    Gość

Domyślnie

http://www.borowy.podhale.pl/index.html ja polecam tutaj noclegi cudowne widoki z balkonów super okolica i bardzo sympatyczni właściciele pieszo do krupówek jakies 15-20 min