Wszyscy się zmyli do domu albo do maca zanim zaczeła się rozpierducha.
Wszyscy się zmyli do domu albo do maca zanim zaczeła się rozpierducha.
Dzięki za spocik , było miło ....Pogoda zdupcyła się jak rzech wracoł tj. 21.45....Ekipa może nie przybyła licznie jak na Kopiec ale humory dopisywały....Audi club się wystraszył i pojechołPoznało się pare osób " na żywo" i jest gitara......To do następnego
Przed deszczem jakieś kilka minut się zmyliśmy do McD... Jak zwykle wesoło było.
@pietropili- namierzyłeś blacharza do moich pognitych progów?bo zapomnałem się dopytać![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Dzieki za spota ale nam sie udalo z tym mcdtroche pozniej lipa z wejscie do auta ale i tak nie mialem najgorzej :
aniucha miala wesolo
izany nie boj sie nie obilem ci auta
kto jechal za mna jak wracalem do domu?? i zjechal na myslowice ??
Wróćiłem
Za Tobą pewnie Aniucha jechała jak na M-ce zjechała bo Pietro.... jechał drogą na Tychy
Mam nadzieje, że nie obiłeś w tym deszczu nie widać
Hambacze za 2 zł THE BEST
nawałnica też nie zła, jeszcze musiałem zrobić trochenaście kilometrów zanim wróciłęm to wszędzie troche gałęzi itp pozrywanych
Do następnego!![]()
ps Bocik nie odpowie, bo przejeżdzałem obok jego domu jak wracałem to prądu nie ma w tej części Sosnowca![]()
Ostatnio edytowane przez Izane ; 04-10-2012 o 22:07
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
ja też dzięki wielkie za Spota dziś Habiacze rulezzz10 zł poszło sie jebać ^^ ja jak wracałem miałem troche szczęścia na Murckach jechałem lekko w poślizgu ale Alfa to Alfa dała rade także jest git Trzymcie sie i do następnego
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Dzięki wszystkim obecnym za możliwość pooglądania waszych facjat...W Mc zachowywaliśmy się prawie jak wycieczka szkolnaNawałnica była porządna...dawno nie widziałem deszczu padającego poziomo...he he.Do zaś
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Lizany nie wiem, o której Ty jechałeś, ale u mnie wszystko z zasilaniem wporzadku było, w koncu w energetyce pracuje
Do nastepnego czwartkuMoże nadal hamburgery za 2 zł będą
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"