tylko ze potrzebuje jeszcze adres bo inaczej nie da rady wysłać z wbk
napisałem tutaj bo skrzynka jest pełna![]()
Kolego Belfer, proszę oczyścić skrzynkę, bo nie można do Ciebie wysłać wiadomości.
Chej
Do obszycia będę miał kierownice. Mam czarną multifunkcyjną taką jak na zdjęciu wnętrza auta, ale chciałbym ja obszyć pół na pół kolorami czarnym i beżowym. Połowicznie w sensie całego koła kierownicy.
Przerobiłem Belfra zdjęcie żeby pokazać o co mi chodzi.
Dał byś radę coś takiego zrobic? kiere mam taką jak na drugim zdjęciu. Ciekawe czy nie będzie to zbyt duży kontrast.
Co sądzicie o takim zestawieniu kolorów.Wg mnie czarna nie pasuje do mojego wnętrza. Idealna byłaby drewniana ale niestety do wersji po FL jest niedostępna (przynajmniej ja nie widziałem)![]()
Wiem że są dwie różne w poprzedniej 156 miałem właśnie taką jak na pierszym zdjęciu, a w 166 mam taka jak na drugim. Myślałem że będzie możliwość zszycia mojej kiery tak półna pół kolorami po obwodzie. Szkoda.
Nie podoba mi się kolor mojej kierownicy ponieważ praktycznie całe wnętrze jest jasne a kierownica czarna brrrrrrrr. Z kolei jak bym całą obszył na beżowo to czarny plastik poduszki będzie pierniczył wygląd.
Myślałem żeby obszycie właśnie dwoma kolorami złagodzi mocny kontrast jasnego wnętrza i czarnej kierownicy. Chyba że obszyć ja na dwa kolory ale w innej konfiguracji?
Witam Kolegow!! czy byla juz obszywana kiera ze 159ki?? bo moja jest lekko podniszczona (poprzedniemu wlascicielowi chyba sie mocno pocily dlonie) galke od biegow (q-tronic) zrobilem sam i jest ok ale za kiere sie nie wezme.