Ładnie zamontowane
Tylko pytanie - czy ta pierwsza fotka to pokaz ich możliwości świecenia? Jeśli tak, to nie mam więcej pytań ;o
Zgadza się, ale spójrz też na to z innej strony.
Pamiętasz zapewne jeszcze czasy sprzed paru lat, gdy włączenie świateł mijania za dnia nie było obowiązkowe w warunkach normalnej przejrzystości powietrza. Niektórzy mimo wszystko jeździli z włączonymi. Przyznam się, że ja również. Przy ostrym słońcu naprawdę poprawiało to widoczność pojazdów. Zgodzisz się ze mną? Najgorsze w tym wszystkim było to, że część jeździła z włączonymi światłami, a część bez. Pojazdy bez włączonych świateł były zdecydowanie mniej widoczne. Już lepiej, jakby wszyscy mieli w sumie wyłączone. Tak samo jest teraz z pozycyjnymi z tyłu moim zdaniem. Czasem jak ostro świeci słońce, zbliżam się do jakiegoś pojazdu i się zastanawiam czy on stoi i ma wyłączone światła, czy po prostu powoli jedzie, a ma zapalone dzienne? Nie jest to jednak aż tak istotna kwestia jak ze światłami z przodu pojazdu, ale to, że u jednych coś świeci, a u innych nie dla mnie jest głupotą.
Trochę pokręcone te tłumaczenia napisane powyżej przeze mnie, ale mam nadzieję, że jest to do zrozumienia
I chwała Ci za to
Z tego co pamiętam to masz Puga 406 Coupe bodajże :] Ja miałem takie poprzednie auto przed Alfą
EDIT:
Jeszcze taka jedna uwaga. W pierwszym wypadku - to nie jesteś z autem wymijanym na tym samym pasie ruchu (więc się wyminiesz), a w drugim najczęściej tak (więc jest ryzyko wjechanie w kufer)![]()