Powiem szczerze że ręce mi opadają. LUDZIE UŻYWAJCIE SZUKAJKI!!!!!!!
Proszę bardzo. Zajęło mi to dokładnie minutę i dwadzieścia trzy sekundy.
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...zod_99_fl.html
i jeszcze jeden starszy temat ale ceny się prawie nie zmieniły.
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...lfy_166_a.html
Tym bardziej Tobie misiek się dziwię bo zakładałeś jeden temat i zamiast ze swojej historii szybko to tu wkleić to będzie kolejny temat "powtórka z rozrywki".
Tylko tym razem nie czepiajcie się żebym był bardziej wyrozumiały bo to już przesada.
W razie jeszcze by ktoś miał obiekcje do szukajki to podaję krótki instruktaż jak znaleźć coś na forum.....
1. Przechodzisz do wyszukiwarki.
2. Klikasz zakładkę "Szukaj w jednym miejscu"
3. W polu "Słowo(a)" wpisujesz hasło lub hasła. W tym wypadku wpisałem jakże banalne słowa "przerobienie przodu". Czyż nie logiczne????
4. Możemy zaraz obok powyższego pola rozwinąć "języczek" czy listę (jak kto woli) i zmienić czy szukamy w całej treści postów czy tylko w tytułach. Teraz nic nie zmieniamy.
5. Poniżej mamy "Opcje dodatkowe" i w pierwszym oknie "Szukaj na forum" przewijamy i zaznaczamy dział "166". W ten sposób będzie szukać tylko tematy związane ze 166.
6. I ostatnia czynność to kliknąć "Szukaj teraz" w dolnym prawym rogu.
Efekt?
Sześć stron wyników w których szybko kartkując na trzeciej stronie trafiam jak BYK temat "Alfa 166 części przód `99>>FL"
I nie trzeba czytać tak jak niektórzy piszą wszystkiego, bo nawet dziecko w podstawówce się zorientuje jakiego tematu z grubsza potrzebuje. WIęc wystarczy pobieżnie przelecieć po tytułach. W ten sposób trafiamy na trzecią stronę po kilkunastu sekundach a nie tak jak niektórzy twierdzą na forum że po całym dniu.
Mam nadzieję że teraz wszystkie lenie ogarną technikę szukania(jakże skomplikowaną) i nie będą pierdzielić że nie mają czasu a wyników wyskakują setki. Odrobina chęci i logicznego myślenia wystarczy (w zależności kto czego ma więcej).
I napiszę szczerze że ten post mi zajął z kilkadziesiąt razy więcej niż znalezienie odpowiedzi na pytanie autora. Przypomnę 1 min i 23s. Myślę że prawie tyle zajęło autorowi stworzenie tego tematu.
Dziękuję za uwagę i proszę bez uszczypliwości![]()