ja chętnie zaopatrzę się w stalówki najlepiej z oponami zimowymi![]()
ja chętnie zaopatrzę się w stalówki najlepiej z oponami zimowymi![]()
Anita, dalej potrzebujesz te stalówki 15" ? Posiadam takie i są mi zbędne...
heh ja tez posiadam stalowe 15 wiec zrobie Ci konkurencje rozstaw srub 5x98do tego chetnie pozbede sie oryginalnych aluskow 16" z mojej Gtv z oponami na wykonczeniu
chetni pisac na PW
![]()
Ja właśnie tez szukam stalówek z zimówkami. Oferty proszę na PW.
Tak się podłącze bo powoli też się rozglądam za zimówkami. Czy lepsze stalówki czy felgi alu jakieś 15tki albo 16tki? Bo widziałem parę Alf na kołpaczkach to do nich całkiem nie pasuje ;(
Strony internetowe, pozycjonowanie, reklama w internecie, wizytówki, loga - Zapraszam wszystkich Alfaholików!
"Sex z Merkell to jak jazda Octavią, sex z Bellucci to jak jazda Alfą Romeo..." a Ty - czym jeździsz?
ja jezdzilem na stalowkach 15 w zimie i mialem do tego kolpaczki alfya na lato mam 16 o podobnym wzorze
niejedna osoba sie mylila czy to aluski czy kolpaki
obydwa komplety mam na sprzedaz
16 alu z oponami letnimi i 15 stalowe bez opon ale z kolpakami
![]()
jest ktos zainetesowany felgami lub stalowkami??![]()
Ja zaczynam się rozglądać za zimówkami i ewentualnie stalówkami. Jeśli znajdę tanie stalówki, to chętnie zakupię, najlepiej w komplecie z zimówkami. Ewentualnie zimówki 16".
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Ktoś z Katowic bądź okolic ma może do sprzedania felgi stalowe 15" ?? Pilnie potrzebne bo zima tuż tuż a felg jak nie było tak nie ma
Prosił bym na PW jeśli ktoś takowe posiada, pozdrawiam.