richi102 - niestety nie ma już możliwości zamiany ale New Car też ma zapach całkiem dobrze wyczuwalny tylko grejfrut go przebija bo pachnie aż za mocnonatomiast po paru dniach moje wrażenia są takie że zapach jest nadal całkiem wyczuwalny, cały czas pachnie tak jak na początku czyli delikatnie ale trwale. poprzednie był takie że przez 3/4 pierwsze dni czuć je było w całym aucie aż za bardzo a potem nagle wywietrzały, te pachną słabiej, delikatniej ale mam wrażenie że dłużej
ryba1977 - to kiedy wpłaciłeś jak by nie ma znaczenia, zasady zamawiania i realizacji były od początku jasno rozpisane. dopiero kiedy uzbieramy 500 opłaconych sztuk ruszamy z realizacją. wiem że nie wszyscy to czytają bo parę osób do mnie pisało jeszcze w trakcie zapisów że kasa wpłynęła a zapachu nie ma. i myślę też że jesteś za krótko na tym forum żeby posądzać mnie o amatorkę bo niestety dla ciebie działam tu dużo dłużej niż ty i sporo podobnych akcji sprawnie zorganizowałem, między innymi akcji zawieszkowych, tym razem pierwszy raz korzystamy z nowego producenta więc sam do końca nie wiedziałem czego się spodziewać. przestój jest bo zepsuła im się maszyna, ja nic na to nie poradzę