Strona 107 z 114 PierwszyPierwszy ... 757979899100101102103104105106107108109110111112113114 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,061 do 1,070 z 1132

Temat: Zapytanie - zapachy zamochodowe z logo klubu

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

richi102 - niestety nie ma już możliwości zamiany ale New Car też ma zapach całkiem dobrze wyczuwalny tylko grejfrut go przebija bo pachnie aż za mocno natomiast po paru dniach moje wrażenia są takie że zapach jest nadal całkiem wyczuwalny, cały czas pachnie tak jak na początku czyli delikatnie ale trwale. poprzednie był takie że przez 3/4 pierwsze dni czuć je było w całym aucie aż za bardzo a potem nagle wywietrzały, te pachną słabiej, delikatniej ale mam wrażenie że dłużej

ryba1977 - to kiedy wpłaciłeś jak by nie ma znaczenia, zasady zamawiania i realizacji były od początku jasno rozpisane. dopiero kiedy uzbieramy 500 opłaconych sztuk ruszamy z realizacją. wiem że nie wszyscy to czytają bo parę osób do mnie pisało jeszcze w trakcie zapisów że kasa wpłynęła a zapachu nie ma. i myślę też że jesteś za krótko na tym forum żeby posądzać mnie o amatorkę bo niestety dla ciebie działam tu dużo dłużej niż ty i sporo podobnych akcji sprawnie zorganizowałem, między innymi akcji zawieszkowych, tym razem pierwszy raz korzystamy z nowego producenta więc sam do końca nie wiedziałem czego się spodziewać. przestój jest bo zepsuła im się maszyna, ja nic na to nie poradzę

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Szczepan
    Mieszka w
    Łódź, Polska
    Auto
    była: Alfa Romeo 147 jest: BMW 740i

Domyślnie

ja już straciłem nadzieję, że otrzymam zapachy

Moje maleństwo - kliknij na zdjęcie!

Pomogłem? - kliknij PODZIĘKUJ ZA POST!

Użytkownik Embrion Avatar ryba1977
    Mieszka w
    Białobrzegi
    Auto
    AR 166 2.0 2000r

Domyślnie

więc jako organizator bierzesz odpowiedzialnosc za płynnosc realizacji zamówień, nie ma to nic do tego czy jestem długo czy krótko na forum, pametej,że ktoś wpłacił kaskę i obraca sobie ktoś ją a zapachów jak nie ma tak nie ma... może to moja wina kogo wybraliście do realizacji zamówienia? raczej przeprosiny się należą a nie mądrości

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał ryba1977 Zobacz post
    więc jako organizator bierzesz odpowiedzialnosc za płynnosc realizacji zamówień, nie ma to nic do tego czy jestem długo czy krótko na forum, pametej,że ktoś wpłacił kaskę i obraca sobie ktoś ją a zapachów jak nie ma tak nie ma... może to moja wina kogo wybraliście do realizacji zamówienia? raczej przeprosiny się należą a nie mądrości
    jak byś więcej czasu poświęcił na czytanie ze zrozumieniem a mniej zgrywanie chojraka to byś doczytał że już wcześniej na poprzedniej stronie przeprosiłem za tą obsuwę. ale wiesz co? ciebie te przeprosiny nie dotyczą bo właśnie posądziłeś mnie/nas że obracam/y twoimi pieniędzmi i że niby przez to ta obsuwa. i jak byś był tu dłużej na forum to byś wiedział że masz do czynienia z osobą która od 3 lat organizuje na tym forum podobne akcje i dobro klubowiczów stawia na pierwszym miejscu, nigdy nikogo nie ignorując i zawsze poważnie traktując wasze pieniądze. ale sam wszystkiego nie jestem w stanie przypilnować i nie stoję nad gościem który te zapachy pakuje. uwierz mi jednak że nim się na jakąś firmę zdecyduję to najpierw przeanalizuje z kim mam do czynienia. Air Fresh - firma u której zawieszki zamówiliśmy nie wygląda na firmę z czapki wziętą czego dowodem może być fakt że współpracuje z Auchan lub E.Leclerc. więc może zanim następnym razem napiszesz coś mądrego w przerwie między jednym a drugim kęsem herbatnika, zorientujesz się najpierw z kim masz do czynienia.

Użytkownik Ogier Avatar Aleks_K
    Mieszka w
    Wałbrzych
    Auto
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał ryba1977 Zobacz post
    Daj sobie spokój, flatbeet jest chyba najodpowiedniejszą osobą na tym forum do organizowania takich akcji i doskonale wie co robi a jeżeli nie chcesz czekać to idź do tesco i kup sobie choinkę zapachową
    Ostatnio edytowane przez Aleks_K ; 09-10-2012 o 22:05

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Sebek2442
    Mieszka w
    Mistrzewice
    Auto
    147 1.9 JTD

Domyślnie

To niech on zajmie sie następnym razem wszystkim i jak coś nie tak pójdzie NIE Z JEGO WINY to i tak będziemy mieli wielkie pretensje do niego!!
    Ja pracuje w sklepie a dokładniej w Husqvarnie i też zdarzają się przesunięcia w czasie(zamówień) nie z mojej winy ale oczywiście do kogo pretensje do mnie
    To nie jest wina Flat... tylko producenta on zawinił do niego miej pretensje a nie tu zamień sie miejscami my będziemy mieli pretensje do Ciebie zobaczymy jak Ci będzie miło chcesz??
    Nie którzy maja naprawdę ciężkie rozumowanie bo nigdy nie byli w takie sytuacji i nigdy nie zrozumieją a szkoda ...

A co do zapachów super bardzo mi sie podobają i zapach new car jest bardzo delikatny i przyjemny !

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

ja rozumiem irytację ale proszę też zrozumieć mnie, nie stoję nad tymi ludźmi osobiście. tym bardziej że większość dostałą swoje zapachy więc nie może być mowy o jakimś przekręcie. po prostu część uległa uszkodzeniu, to sie zdarza, nie mam prawa im nie wierzyć. jak by nic nie wysłali i przesuwali termin realizacji to nabrałbym podejrzeń. poza tym mam z tą firmą bezproblemowy kontakt, zawsze odpisują na miale czy są pod telefonem i już mnie parę razy przepraszali za zaistniałą sytuację więc nie widzę powodu dlaczego nie miałbym stać w ich obronie.

aaa i dzięki koledzy za wsparcie

Użytkownik Rowerzysta Avatar AndrzejGP23
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    AR 156 1.8 TS FL SW

Domyślnie

Nie rozumiem takich ludzi którzy zawsze muszą sobie znaleźć kozła ofiarnego, najlepiej jak najbliżej i na nim wyładować swoją złość.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar mmax88
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    Jaguar XF 3.0 V6

Domyślnie

A mnie ludzie pokroju ryba1977 wk..wiają jak mało kto. Ni cholery nie przeczyta ani jednego posta wcześniej, bo jakże to, ON ma dostać odpowiedź, bo ON jest tutaj najważniejszy. I nic go nie obchodzi co jest przyczyną problemu, opieprz należy się pierwszemu, który jest pod ręką, czyli pośrednikowi, który wszystko wzorowo załatwił. Ale to i tak wina pośrednika, bo Jaśnie Pan Śledź nie dostał jeszcze swojego towaru, a przecież ON powinien dostać swój towar najlepiej bez kolejki.
    Naprawdę głupota ludzka działa na mnie jak płachta na byka...

Użytkownik Alfa i Omega Avatar richi102
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Ford Mondeo MK4 1.8 TDCI 2010

Domyślnie

Panowie dajcie spokój, bo nie ma co wywoływać niepotrzebnej afery na forum. To nie wina Kolegi flatbeet że producent jest jakiś nie konkretny ( jego strata). Ziomek odpi...ala kawał konkretnej roboty na forum, organizując dla nas róże gadżety w przystępnej cenie. Kolego ryba: organizatorowi całej akcji z zawieszkami raczej należą się podziękowania za poświęcony czas i chęci a nie jakieś chujost...a za małe opóźnienie i to nie z jego winy. Jak byś przejrzał inne tematy, gdzie są organizowane zapisy na jakiekolwiek gadżety klubowe, to zobaczysz że praktycznie wszystko organizuje flat i we wszystkich jest praktycznie ta sama zasada. Jest zbierana wymagana liczba osób na dany produkt, zbierane przelewy i dopiero zamówienie leci do producenta. Od daty zaksięgowania płatności jest określony czas na realizację i wysyłkę zamówienia, co jest dokładnie opisane w każdym temacie. Tak więc myślę że dalsze najeżdżanie na w/w Kolegę nie ma sensu.
    Pozdrawiam Rychu
    Była:
    159 SW 1.9 JTDm 120KM 2008r.
    156 1.6 16V TS 2001