Dzięki, myślałem ze działają oddzielnie bez szyby![]()
Dzięki, myślałem ze działają oddzielnie bez szyby![]()
To ja może trochę z innej beczki... Jak rozkręcić lusterko? Prawe muszę przesmarować bo wd40 nie działa :/
chyba od srodka musis zdjac zalepke i pewnie tam beda sruby ktore jak odkrecisz wtedy zdejmiesz lusterko
Podepne sie...Ktos kiedys pisal o barwionych wkladach lusterk do 159 (chyba niebieskawe). Ma ktos mozliwosc zrobic i wrzucic na forum zdjecia takiej wersji?
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17
Załączam zdjęcie, choć niewiele widać. Te niebieskie lusterka to dla mnie standard w samochodach trochę droższych od Seicento. Miałem takie nawet w Polonezie z 89r., są dla mnie sporo wygodniejsze od białych (w nocy mniej przeszkadzają światła samochodów z tyłu). Załączam też zdjęcia starych – oryginalnych wkładów, były identyczne, taki samy odcień błękitnego, wymieniam tylko z powodu stanu powłoki starych. Kupiłem komplet Magneti Marelli za 100 zł, więc chyba ciut taniej niż w salonie. Nr części MM350319521280 (lewe) i MM350319521260 (prawe).
byly razem z tasma ogrzewania i plastykiem do mocowania, czy same szkla?
Gdzie je kupowalas, w sklepie czy na necie? Widze ze dodatkowo sa dzielone. Ja juz swoje (zwlaszcza lewe) z 5 razy podklejalem, a dalej przy 140 wpadaja w drgania![]()