Ja o tej porze powinnam być w pracy więc jeden problem z obecnością odpada,ale jest drugi jestem na badaniach w szpitalu i nie wiem kiedy mnie wypuszczą myślę że dziś ale będę o tym informować narazie jest wszystko tak jak piszecie.
Ja o tej porze powinnam być w pracy więc jeden problem z obecnością odpada,ale jest drugi jestem na badaniach w szpitalu i nie wiem kiedy mnie wypuszczą myślę że dziś ale będę o tym informować narazie jest wszystko tak jak piszecie.
1. bumarc
2. Michał(Pliszka)
3. Foox
4. misor82
5. ???
Kolega z GTVką jednak nie będzie, bo nie wyrobił się z rejestracją Belli.
Koledzy w tej chwili jestescie na spocie w mojej firmie napewno byl udany,zaluje ze mnie tam nie bylo ale stan zdrowia na to nie pozwolil,mam nadzieje ze przeglady byly ok i belle sa sprawne reszte zrobimy jak bede zdrowa.Pozdrawiam moja grupe BOCHENSKA anet.
Hej!!! Przejeżdżałem przez Bochnię w weekend wracając ze Szczawnicy!!!
Faktycznie jest u Was sporo Alf w okolicy, daje się zauważyć
POZDRAWIAM
Bardzo pozdrawiam LOMZE mam tam niedaleko rodzine moja alfa juz tam byla dwa razy
Michał, nie zapominaj też o dodatkowych atrakcjach w postaci driftu i kółeczka 156 SW.
Norbert trzeba podkreślić że Amatorskiego Driftuhaha
Przeglądy przeszliśmy nawet gładko bo lista usterek okazała się krótka i wyskoczyły nam tylko małe pierdółki do zrobieniaMichał ta twoja wersja Polinar była niezła
Tylko Norbert się nie postarał i nie chciał po raz drugi zrobić sobie przeglądu
Tu fotki na których widać też minę Michała który ze strachu że mu bella przeglądu nie przejdzie omal zawału nie dostał https://plus.google.com/photos/10652...88199558023809
Dzięki za spota i do zobaczenia następnym razem
![]()
Bardzo się cieszę że wszystko jest ok i żałuję że mnie tam nie było.
- - - Updated - - -
Czyli Texon zostaje centrum przyjaznym Alfaholikom bedziemy tu robic spoty i spotkania,moze sciagniemy wieksza rzesze zapalencow michal/pliszka/musi zaprosic wiecej kolegow z brzeska.