300 + części. Oraz jestem jak najbardziej kobietą![]()
300 + części. Oraz jestem jak najbardziej kobietą![]()
Ja z czystym sumieniem mogę polecić Auto Renomę na Robotniczej 50.
Przypuszczam, że nie są najtańsi na rynku ale dobrze zrobili moją włoszczyznę.
Może ktoś polecić dobrego elektryka samochodowego we Wrocławiu? Nie działa mi nawiew.
Ostatnio edytowane przez morus12 ; 01-10-2012 o 17:15
hej, podzielę się z Wami moim ostatnim zabiegiem przy mojej alfie w Warsztacie na Paprotnej koło Marino. W nawiasach podaję ceny poszczególnych robótek (części kupiłem sam osobno)
otóż panowie wymieniani wahacze górne z przodu prawo i lewo(140zł x 2), regenerowali stabilizator przedni (270 zł) , wymieniali łożysko w przednim kole (170 zł) no i po wszystkim ustawili zbieżność (100zł)
razem 800 zł
Nie powiem, autko nie wydaje już z siebie pokracznych odgłosów, nierówności pokonuje płynnie, nic nie sprzypi. Mogę się przyczepić tylko do łożyska, bo wydaje mi się że lekko coś szumi z tego koła, ale panowie przekonują że to opona....
Co myślicie o cenie? Dużo ? Mało ?
Generalnie miejscówkę polecam, czuję do Panów zaufanie, zanim zostawiłem u nich autko zrobili darmowy przegląd zawieszenia co oceniam na +, z naprawą uporali się w pół dnia.
Witam od niedawna posiadam garaż z kanałem we Wrocławiu jeśli ktoś potrzebuje naprawić lub wymienić proste rzeczy (układ hamulcowy/zawieszenie/układ chlodzenia itp.) to zapraszam. Posiadam tez laptop i kabel 16pin oraz 3pin + fiatecuscanera więc jak ktoś miałby ochotę podłączyć belle pod kompa to jest tak możliość.
Z polecenia na forum pojechałem na paprotną i jestem zadowolony.
Za diagnozę wycieku pod silnikiem nie skasowali (dobra wiadomość: to nie selespeed)
Wymiana linek ręcznego z częściami dużo nie było ale za to szybko od ręki i bezboleśnie.
140zł za wymianę wahacza górnego? To ile za dolny biorą, 250? Za komplet 500zł?