Ja uważam że to bardzo dobra opcja . Jeżeli ktoś nie ma czasu , chęci czy chociaż by zdolności technicznych to zawsze można kupić takie nakładki. Fajna sprawa , podoba mi się pomysłowość ludzi którzy takie rzeczy wymyślają . Pozdrawiam
![]()
Ja uważam że to bardzo dobra opcja . Jeżeli ktoś nie ma czasu , chęci czy chociaż by zdolności technicznych to zawsze można kupić takie nakładki. Fajna sprawa , podoba mi się pomysłowość ludzi którzy takie rzeczy wymyślają . Pozdrawiam
![]()
Jak dla mnie wiocha.
Nawet kijowo pomalowane zaciski będą lepsze.
Ciekawa opcja nie powiem , ze nie , ale Mam mieszane uczucia bo obawiam się o średnice tarczy, która w połączeniu z tymi nakładkami będzie wyglądać szyderczo.
[C
Nie wiem czy ktoś z was miał to w ręku i widział na żywo .. ale prosze was ...
Przy normalnych tarczach ze 156 147 wygląda jakby ktoś za przeproszeniem zrobił to z klocków lego.
Wieje tandetą aż po dach ... Może przy dużej tarczy wyglądałoby to okej ... ale tak wygląda "prawie jak brembo"
Osobiście nie mam nigdzie pomalowanych zacisków ... no poza jednym który był robiony na próbe i póki co tak zostanie ... najlepiej wygląda doczyszczony druciakiem na czysto ... i tyle.
Ale zdecydowanie lepiej wygląda czerwony popaćkany zacisk niż takie coś ...
Miałem widziałem, uśmiałem sie co nie miara widząc to zamontowane do normalnej tarczy ...
Wygląda prawie tak samo komicznie jak lista sponsorów na przednim błotniku ...
147 powodów do zadowolenia
Czyli uważasz że to jest tandetnie zrobione czy karykaturalnie wygląda przy małych tarczach?
Jest raz ze tandetnie zrobione bo to plastik ? nie znam sie dokładnie na towaroznastwie ale ma wygląd plastiku i jego elastyczność -z tego typu co nie ruszaj bo sie połamie.
A do tego wygląda tandentnie i no wygląda tandentnie ...
Nie idzie tego nijak dopasować, tak żeby nie było widać szpar czy szczelin ....
Mówie wygląda jakby ktoś miał za dużo klocków lego ...
Wolałbym serio albo sie po kieszeni uderzyć i kupić brembo ... albo zostawić to co jest albo w srebro albo w kolor ...
147 powodów do zadowolenia
Ja pomalowalem bo mialem dosc syfiatych zaciskow i teraz jestem zadowolony bo brud o wiele latwiej schodzi, wpadnie prawdziwe brembo i bedzie spokoj, ale porownywanie ze zalozenie tego plastiku jak do obnizenia auta to zdeka mala przesada ... bo sportowy zawias poprawia trakcje a plastik na zacisku? wg.Mnie malowane zaciski +10 do ego, plastikow nakladki +30. Kupie sobie buty na rynku i nalepie znaczki Nike. Tyle w temacie
Widziałem takie coś w jakimś japońcu na dużych felgach i małych, zapewne standardowych tarczach. Wygląda to dosłownie jak doklejone lub przywiązane choć może dało by się te plastiki założyć w jakiś estetyczny sposób. Dla mnie to tandeta i żenada przez duże "CH". Jedyne czemu to może służyć to do szpanowania przed remizą i dodawaniu sobie paru cm do pewnych miejsc bo nie wiem czemu to może jeszcze służyć. Alfa Romeo nie musi niczego udowadniać i nikogo udawać.