cenowo często zaporowo
ofertowo często prawie wszystko
targowanie to podstawa w kontaktach z nimi ( wg mnie )
faktycznie niektóre ceny nie powalają
to jest też ich stronka? http://ciechanow.autoszrot4u.pl/alfa_romeo.html
Ostatnio edytowane przez Abidibi1509 ; 10-10-2012 o 08:52
Kupowałem u nich parę razy i nie było problemu. Jak wyżej ceny bywają różne.
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani
Kiedy zdarłem dokładkę sportpack i lekko obiłem próg to miałem problem była taka sama blue cosmo ,ale co ona już rozłożona i pocięta eh dzwoniłem na drugi dzień Panowie szukali,ale nie mieli nie mniej jednak mam pozytywne odczucia co do ludzi z Poznania jak chodzi o współpracę ja nie branża samochodowa (dla zainteresowanych u mnie w profilu zakładka o mnie ) to są ludzie super bardzo przedsiębiorczy,mający blisko do granicy niemieckiej i ludzie,którzy potrafią robić interesy tak jak ich widzę.![]()
Była już kiedyś dyskusja odnośnie Szwagrów. Z tego co już kiedyś zdążyłem zauważyć to jest ich tam odbierających telefony chyba dwóch - z jednym da się dogadać i wie w czym rzecz, natomiast z drugim kontakt jest zupełnie inny.
Tak więc to 50/50 może się stąd brać![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
wskażcie do którego lepiej dzwonić, bo mogę potrzebować co nieco niebawem![]()
Dobra Szamotuły k.Poznania ,dla mnie to się najszybciej dogadasz z ludźmi z tych stron niż u mnie na Podkarpaciu nie ważne,ale są godni polecenia mają imponujący asortyment.