hmmm po 156 na rope to wybór prosty, 156 v6ewentualnie coś prostszego, e30/mx-5/może 75?
hmmm po 156 na rope to wybór prosty, 156 v6ewentualnie coś prostszego, e30/mx-5/może 75?
Dla mnie wybór jest prosty, oczywiście Alfa. Od kiedy posiadłem 156 zakochałem sie w tej marce i jakoś nie potrafie sobie teraz wyobrazić w samochodzie innej marki ( no chyba że bedzie to inny Włoch , najlepiej ferrari). A tak na poważnie to może nie po 156 ale do towarzystwa dla niej bedzie to 159.
Chciałem Brere ale jednak padło (aktualnie) na Guliette 2.0 JTDm 170KM + jakiś chip.... czyli ekonomicznie, w miarę dynamiczniej i kompaktowo... chociaż ciągle się zastanawiam, czy też będzie się psuła jak to Alfaaaa![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
ja również po kupnie 156 zakochałem się w tej marce i juz z nią chyba zostane do konca
następna będzie albo 156 GTA kombi albo 159 kombi - piękne samochody![]()
Puga 106 do KJSów albo e30/200sx jako driftowy bullet car![]()
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Następna będzie 156 po lifcie z końca produkcji.
A ja sobie kupiłem 166 2,4 JTD rzecz jasna , i jestem mega zadowolony,i do 156 raczej nie wrócę..... kolejna może 166 V6?????
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson