Przeczytałem temat, ale nie znalazłem informacji czy manetki z metalowym łącznikiem są identyczne zarówno dla Giulii jak i Stevio? Chodzi mi o ten element jako całość: https://www.giuliaforums.com/attachm...526-jpg.87076/
tak.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Dziękuję!
jakby ktoś potrzebował retrofit manetek z montażem/uruchomieniem i zrobić inne sprawy to mam manetki. samych nie sprzedaję. kontakt na PW.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
mam jeszcze jedne manetki ładne, mogę zrobić retrofit jeśli ktoś chce (nie sprzedaję osobno) + inne retrofity
Zamontowałem łopatki samodzielnie. Nie sądziłem ze umiemAle pytania jeszcze mam. Obudowę dociąłem i jest ok. Ale... Kierownica obciera o obudowę, a dodatkowo nie bardzo mi się spięła. Powinna być na sztywno? I co z kierownicą? Powinno jest ja osadzić możliwie najniżej czy dać trochę luzu od obudowy?
Chce kupić mesa. Co polecicie amatorowi?