Propozycja warta przemyślenia
Propozycja warta przemyślenia
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Warto by bylo pomyslec ale to juz by nie byl zlot paro dniowy chyba ze ten paro dniowy bylby w innym terminie. Na ten pomysl 15.08.10 jestem jak najbardziej za
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
1. uzbieranie 100 aut będzie niezwykle ciężkie, bo na zlotach chyba była tylko połowa tej sumy
2. jeśli miałbym wybierać, to wolałbym śmiganie cały dzień po torze, niż "lansowanie" się przed kamerami w w-wie![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ja jestem za zlotem jak nie do 140Km ode mnie moge podbijać
Jesli o mnie chodzi kamery to mam gdzies;p
Idac dalej mozna przeciez zalatwic jakies tanie noclegi i zrobic zlot 2-3dniowy.. ew troche drozej mozna miec noclegi nad zegrzem.. gdzie mozna poplywac itd..
Co do lotniska... na plycie i drogach dojazdowych do niej mozna se wyznaczyc trase i zrobic przejazdy sprawnosciowe![]()
Bardzo wstępnie możecie mnie liczyć do uczestników...
Jeszcze zobaczę, jak będzie u mnie z kasą, czasem, no i jak się będzie czuła bella po trasie do Włoch i spowrotemBo głównie w tym roku wypad do Włoch planuję
![]()
Co do zlotu w warszawie
Mozna uzywac kont googl'a (logowanie jest bezpieczne przez portal google a nie AF)JAKO ze jest zainteresowanie ze strony AC. Zakaldamy jeden wspolny temat na forum AF aby byla jedna lista i brak problemu na ktorym forum to ma byc temat organizacyjny. Jako ze to Mazowsze, a szczegolnie warszawa temat jest na AF
http://forum.alfafans.pl/comments.ph...e=1#Comment_10
Prosilbym o wpisywanie sie tam! Temat zostanie poruszony na spocie Warszawskim.
Kilka słów o Zlocie Alfaholików
Opcja jeśli miał by się znów odbyć w Częstochowie
Pod Częstochową jest "Tor Wyrazów" (na którym trenował jak był młody R. Kubica).. wynajęcie toru na jeden dzień to koszt 800 zł + 170 zł za tojtoja + około 250 zł za karetkę. Termin 28 sierpnia jest niby wolny ale pewniejszy jest 21 sierpnia.. (przy 28 sierpnia łatwiej jest z noclegiem w Częstochowie) ..
Na torze można by zrobić całodniowego KJS`a. Każdemu by się spodobało .. w końcu jeździmy AR prawda?
Szlak noclegowy jest przetarty ale w razie czego w Czewie nocleg zawsze się znajdzie
Widok toru
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
we wrocku tor jest większy, tutaj auta będą sie męczyły na 1/2biegu.
ale to i tak zależy kto sie weźmie za organizację. we wrocku raczej nie widać nikogo kto wziął by na barki współorganizację.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70