Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 100

Temat: unimot - alfa gliną malowana

Użytkownik Maniak resoraków Avatar slider2002
    Mieszka w
    Gniezno
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9JTD 110KM

Domyślnie

Cytat Napisał rejven Zobacz post
    Problem polega na tym,że w wyszukiwarce google po wpisaniu:"unimot poznań" drugi i trzeci link to:"Unimot-Alfa gliną malowana" oraz "Wykop-unimot poznan -uwagana partaczy".
    Nie mogę zgodzić się na rozpowszechnianie tak krzywdzących opini i na taką antyreklamę.Dlatego tak uparcie wyjaśniam szacownym czytelnikom forum ten problem.
    A linki usunąć może tylko Pan tomek..... lub administrator na polecenie sądu lub z własnej inicjatywy. Na Pana tomka... nie liczę.
    Nie jest miom marzeniem targanie się po sądach ale może stać się to koniecznością.
    i myslicie ze unimot to pierwsza firma ktora wyladowala na wykopie tudziez innych forach? myslisz ze jestescie pierwsi, ktorzy strasza sadem? skoro takie serwisy nadal instnieja to znaczy ze dzialaja zgodnie z prawem bo inaczej juz dawno sad zakazalby takich praktyk. wiec nam tu z sadem nie wyjezdzaj i nie strasz. spartaczyliscie robote a potem probowaliscie to nieudolnie rozegrac a teraz idziecie w zaparte. wg mnie taka jest prawda.

yatsek
    Gość

Talking

Cytat Napisał slider2002 Zobacz post
    i myslicie ze unimot to pierwsza firma ktora wyladowala na wykopie tudziez innych forach? myslisz ze jestescie pierwsi, ktorzy strasza sadem? skoro takie serwisy nadal instnieja to znaczy ze dzialaja zgodnie z prawem bo inaczej juz dawno sad zakazalby takich praktyk. wiec nam tu z sadem nie wyjezdzaj i nie strasz. spartaczyliscie robote a potem probowaliscie to nieudolnie rozegrac a teraz idziecie w zaparte. wg mnie taka jest prawda.
    Przychylam się do powyższej opinii. Sam padłem ofiarą oszustwa na Arkuszowej, w W-wie, doświadczyłem partactwa, nieuctwa i braku elementarnego pojęcia o obsłudze klienta - siłą rzeczy moja sympatia jest po stronie użytkownika naszego forum. Inna sprawa, że mi by się nie chciało tak pieniaczyć - choć z drugiej strony, ktoś, kiedyś musi wziąć to brzemię na siebie i zdemaskować, jak to ładnie określiliście "druciarzy"

No to ładnie pozycjonowanie w google wychodzi tej firmie druga i trzecia pozycja dla frazy "unimot" - toć przeca, gdyby tak chciał to trza by słono bulić :-)

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Tak śledzę ten wątek i chyba intuicja mnie nie zawodzi... Nadal trzymam stronę Tomka.
    Im dalej w las tym więcej drzew.
    Rejven wspomniał(a) wcześniej, że być może Tomek zostawił Alfę na środku drogi i ktoś ją poobijał, a teraz Tomek zwala winę na Unimot poszukując "jelenia", który wynagrodziłby mu koszty naprawy.
    Następnie ten sam (ta sama) Rejven pisze, że zna sprawcę uszkodzeń Alfy Tomka. Jeśli tak, to dlaczego go nie wyjawi? Dla świętego spokoju (zwłaszcza swojego) powinien (powinna) podać Tomkowi kto jest sprawcą, i zostać w tej sytuacji świadkiem, oddalając podejrzenia od siebie. Tak chyba powinien zachować się każdy, bo korzyści z takiego wyjścia byłyby obopólne. Jeśli jednak Rejven (z nieznanych przyczyn) nie wyda sprawcy, którego istnienie moim zdaniem jest wątpliwe i ma jedynie na celu zrzucenie podejrzeń gdzie indziej, to przypominam, że serwis jest odpowiedzialny za samochód jaki powierza mu klient od momentu kiedy mu go powierza, aż do odbioru pojazdu.
    No to jak to jest? Jest ten sprawca, czy nie panie (pani) Rejven?
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    Ostatnio edytowane przez alces1 ; 13-03-2010 o 18:52

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Użytkownik Quadrifoglio Verde
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR156 1,6TS 1999 r.

Domyślnie

A widział ktoś, żeby jakiś przypadkowo przejeżdżający sprawca po spowodowaniu szkody wysiadał i starał się zamaskować błotem (gliną) to, co uszkodził. Tacy sprawcy odjeżdzają natychmiast z miejsca zdarzenia i nic nie kombinują.
    Ten sprawca jest znany rejvenowi bo pewnie to jego pracownik.

Użytkownik Romeo Avatar -BamBosZek-
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 3.0 24v

Domyślnie

Cytat Napisał SG0240 Zobacz post
    A widział ktoś, żeby jakiś przypadkowo przejeżdżający sprawca po spowodowaniu szkody wysiadał i starał się zamaskować błotem (gliną) to, co uszkodził. Tacy sprawcy odjeżdzają natychmiast z miejsca zdarzenia i nic nie kombinują.

moze to jakis "gliniarz"? :Nitro-Cow:

Użytkownik Rowerzysta Avatar tommi
    Mieszka w
    Poz
    Auto
    Biała: 159 TI SW 2,4 JTDm , Niebieska: Impreza GT Turbo 2,0 MY00

Domyślnie

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    Tak śledzę ten wątek i chyba intuicja mnie nie zawodzi... Nadal trzymam stronę Tomka.
    Im dalej w las tym więcej drzew.
    Rejven wspomniał(a) wcześniej, że być może Tomek zostawił Alfę na środku drogi i ktoś ją poobijał, a teraz Tomek zwala winę na Unimot poszukując "jelenia", który wynagrodziłby mu koszty naprawy.
    Następnie ten sam (ta sama) Rejven pisze, że zna sprawcę uszkodzeń Alfy Tomka. Jeśli tak, to dlaczego go nie wyjawi? Dla świętego spokoju (zwłaszcza swojego) powinien (powinna) podać Tomkowi kto jest sprawcą, i zostać w tej sytuacji świadkiem, oddalając podejrzenia od siebie. Tak chyba powinien zachować się każdy, bo korzyści z takiego wyjścia byłyby obopólne. Jeśli jednak Rejven (z nieznanych przyczyn) nie wyda sprawcy, którego istnienie moim zdaniem jest wątpliwe i ma jedynie na celu zrzucenie podejrzeń gdzie indziej, to przypominam, że serwis jest odpowiedzialny za samochód jaki powierza mu klient od momentu kiedy mu go powierza, aż do odbioru pojazdu.
    No to jak to jest? Jest ten sprawca, czy nie panie (pani) Rejven?
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    Bravo, świetne podsumowanie wątku, trochę sie jaśniej zrobiło.

Ja trzymam nadal za Tomkiem, a posty rejvena kupy sie nie trzymają, nie tylko pod względem gramatyki.

Każdy z nas miał mniej lub bardziej przykre doświadczenia z "serwisami", na szczęście teraz dzięki netowi można ukrócić choć trochę druciarstwo.

Dokładnie, jak dzieci: "Ja wiem ale nie powiem"
    Ostatnio edytowane przez tommi ; 14-03-2010 o 02:03

Blue....

"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen

Użytkownik Romeo Avatar RogerIZ28
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Była piękna 156 1.8TS 2000r LPI

Domyślnie

A widział ktoś, żeby jakiś przypadkowo przejeżdżający sprawca po spowodowaniu szkody wysiadał i starał się zamaskować błotem (gliną) to, co uszkodził.
    Może to nie samochód, a potwór z bagien? A Pani z unimotu wie, że jak go zakabluje to do niej w nocy przyjdzie, więc siedzi cicho

diesel power http://je.pl/qeuy

ViP Alfa i Omega Avatar rdk_
    Mieszka w
    [ Płock ]
    Auto
    AR 159 [2.4 JTDm 20v]

Domyślnie

I jak sie sprawa potoczyla? Cos sie cicho zrobilo w temacie.

Pzdr
    Anonima Lombarda Fabbrica Automobili

Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
    Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
    Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....

Użytkownik Maniak resoraków Avatar krzysztofzok
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo 159 1,9 JTDm 16V Q-tronic Distinctive

Domyślnie

czy coś tutaj się ruszyło w tej sprawie?
    minęło już trochę czasu...

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Chrzanu
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    156 1,9 JTD 8vFL 159 1.9JTD SW

Domyślnie

Dopiero zobaczylem ten temat i wiem, ze bede odradzal kazdemu tą firme !
    Bo samochód to nie wszystko

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia