Nie wiecie przypadkiem czy felgi z Citroena C8 Nie beda pasowaly do AR 147 ? Maja parametry 7 x 16 ET-27 rozstaw śrub: 5 x 98 x 58, chodzi mi o ET czy nie beda czasami obcieraly o nadkola?
Nie wiecie przypadkiem czy felgi z Citroena C8 Nie beda pasowaly do AR 147 ? Maja parametry 7 x 16 ET-27 rozstaw śrub: 5 x 98 x 58, chodzi mi o ET czy nie beda czasami obcieraly o nadkola?
159 i Brera mają 5x110 :]
Wiem, że 3D to nowsza wersja M3, ale patrząc na niewielkie różnice w bieżniku nie wierzę w cuda. Ani w żadne nowe cudowne lamelki. Musiała by być 10 razy lepsza od M3, żeby zasłużyła na miano dobrej zimówki.
Naprawde dobre to miałem ContiVikingContact 3, rewelacyjne, maja pewien minus - niskie indeksy predkości ale w sniegu wszystko wynagradzały
Inna strona medalu to taka, że jak ktoś mało zapuszcza się na wypady narciarskie itp, tylko przemieszcza sie po mieście to tak naprawdę ile dni w zimie jeżdzi po śniegu? Poradzi sobie nawet na wielosezonówkach.![]()
Witam mam dwa pytania:
- czy jeździ Ktoś na oponach zimowych firmy BF Goodrich. Opinie o tych oponach są pozytywne, ale nie mogę znaleść ich w testach z innymi oponami. Proszę o opinie.
- czy na felgę R15 6,5J bez obaw można założyć oponę 185/65. Pytam ponieważ instrukcja dla gelgi 6,5J podaje oponę 195/60.
Z góry dzieki za odpowiedzi