Bez zawahania oddaje głos na zdjęcie nr 2. Piękne zdjęcie i piękne samochody. Gratuluje autorowi zdjęcia.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Bez zawahania oddaje głos na zdjęcie nr 2. Piękne zdjęcie i piękne samochody. Gratuluje autorowi zdjęcia.
głosować, głosować, jeszcze tylko 39 głosów![]()
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
W tym miesiącu interfejs diagnostyczny, oraz tytuł zdjęcie miesiąca otrzymuje użytkownik Strzala_1 za pracę:
Gratulujemy!
------------
Zwycięzca otrzyma nagrodę rzeczową Intefejs diagnostyczny OBD 2. Nagrodę ufundowało PMFactory.
Zachęcamy do przysyłania prac do konkursu na następny miesiąc. Jednocześnie przypominamy że będzie to ostatnia edycja konkursu i ostatni Interfejsc OBD 2 do wygrania.
jupi będę miał czerwoną 33 w kalendarzu![]()
Konkurs to super idea i wspaniała zabawa. Mnie nie przekonuje jedynie jej forma. Dlaczego o fotkach dopuszczonych do konkursu decyduje jedna osoba. Obecnie po rezygnacji poprzedniego moderatora wydaje mi się ze jest to osoba bardzo przypadkowa. A poziom dopuszczonych fotek od 2 miesięcy jest beznadziejny. Jest to moja subiektywna ocena. Proponuję stworzyć album z fotkami wszystkich Alfohoiików na każdy miesiąc każdy po 1 może 2 zdjęcia i wtedy głosowanie jakiegoś gremium z pośród twórców tego forum . Wybrane zdjęcia do finału podlegały by ocenie użytkowników forum.
Zmiana dotyczy tego, że po pierwsze zobaczymy więcej fotek a po 2 będziemy widzieli czy jakieś dobre nie zostały zdyskwalifikowane z innych powodów niż artystyczne
Jest teraz mnóstwo darmowych albumów internetowych. OnetFoto daje nieograniiczone miejsce na swoich serwerach, Google Picassa jest sprawdzonym szybko działającym albumem, jedt Diigarrt itp. itd
Te albumy nie wymagają czasu na ich tworzenie, przesył zdjęć to kilka minut.
Mario
No wybacz kolego jeśli zdjęcia we wrześniowej edycji konkursu są dla Ciebie słabe to chyba ten konkurs nie jest w stanie Cię zadowolić w żaden sposób.
Celowo regulamin forum jest naginany i publikowana w ankiecie jest większa liczba zdjęć żeby nie ograniczać się tylko do trzech a dać szansę możliwie najwiekszej liczbie zdjeć/użytkowników. Z tego również powodu ilość tych zdjęć jest zmienna w każdym miesiącu.
Moim zdaniem pomysł z albumami nic by nie zmienił. Dysproporcja w przysyłanych zdjęciach jest zbyt duża. A wszystkich nadsyłanych zdjęć na konkurs nie jest wcale tak dużo, często blisko polowa znajduje się w ankiecie konkursowej.
No niestety Vaselinho zrezygnował ze swojej funkcji, ja staram się go zastępować możliwie najlepiej.