Cudo!!!
Fantastycznie to wygląda
Cudo!!!
Fantastycznie to wygląda
Lepsze fotki porobimy na forzaitalia to podeślę
moze jutro uda mi sie obejrzec na zywca bo wyjazd na forze jeszcze pod znakiem zapytania, w kazdym razie podsufitka juz zmiazdzyła mi sutki
No, nie tylko podsufitka, ale całość drze suty... ale dlaczego tak pogniotłeś kopułki mid'ów?
za dużo szwów na drzwiach, desce; te głośniki paskudnie wyglądają na słupkach...
Witas, bardzo ladnie to razem wyglada
Czy drzwi Ci sie bez problemu zamykaja - pytam gdyz mam wrazenie ze w Alfie tapicerka drzwi jest bardzo blisko deski po zamknieciu?
Widze ze zrobiles tez listwy progowe w skorze - miesza sie bez problemu i nie zawadzaja przy zamykaniu drzwi?
wszystko zamyka sie jak trzeba, dzis obejrzałem na żywca, pomacałem i twierdze ze efekt na zywca jest super (ale kilka minusów w wykonaniu tez sie znajdzie, tyle że nie można mieć wszystkiegopodsufitka miażdzy nadal, porownalismy z masseratti i tam była słabsza
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Na zdjęciach wygląda zacnieXD a ta podsufitka to jakaś bajka jestpiękna robota i wyjątkowość gwarantowana;] za jakiś czas pewnie znowu z czymś wypalisz;p obłęd... Gratulacje i pozdrawiam
![]()
Ile kosztuje taka przyjemność? W przyszłym roku chcę zrobić kompleksowo tapicerkę w moim Cupie, a jak widzę zrobione masz kawał dobrej roboty prze tapicera.