kurde a ja mam alfę w wersji złóż to sami nie mam jak uczęszczać na zloty
![]()
kurde a ja mam alfę w wersji złóż to sami nie mam jak uczęszczać na zloty
![]()
Z lekkim opóźnieniem, ale próba logowania się tutaj przez internet w komórce jest jak walka z wiatrakami :/ Dziękuję pięknie za możliwość poznania Was - fajnie być tak miło przyjętym w obcym mieściePiękne samochody jeżdżą po Wrocławiu, ale piękniejsze widziałam pod mostem
eMka - jak tylko uda mi się kiedyś wyrwać na prawdziwe zwiedzanie Wrocławia na pewno dam znać
Pozdrawiam wszystkich obecnych i innych Alfistów Wrocławskich i mam nadzieję do zobaczenia
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
wiesz, ja nie zawsze pytam co on robi, jak mi z oczu znika, więc ja również mogę mieć swoje małe tajemnice...
_Mumin_ zawsze możesz przewietrzyc swoja alfunię i podjechać do kolejnej wybranki, daleko nie masz
Weronika mam nadzieję, że droga do domu odbyla się bez niespodzianek.
A tak w ogóle, to mieszkańcy starego PP i najblizszych okolic moglibyśmy wybrać się z buta na piwoZa jakieś 2 tyg, jak już znudzi mi się nadmorski deszcz
My jesteśmy chętni bardzo. Co Wy na to?
ja i ona - "iniemamocne"
eMka - nie licząc tego, że lało niesamowicie i jechało się powolutku obyło się bez niespodzianekPozdrawiam
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
dziś planuję zajechać pod MM tym bardziej że pracuje do 18:15 a MM mam po drodze do domu - kto będzie??
Ja będzie
Bunga, bunga per tutti!
Ja raczej nie będzie![]()
Ja też będzie
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
mnie nie będzie- po raz, że pracuję po dwa, że Alfa ma zmieniane części i nie mam kiedy ale może wkrótce się pojawięot dziś np. ma zmieniony rozrząd, pompę wody, termostat i wszystkie paski za jednym zamachem
nie powiem, da się odczuć zmianę
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
bedzie ktos ze 147?