To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Chendo daj znać jak wrażenia po kilku dniach użytkowania. Kupowałeś od Kap Trader?
Jak to się ma do produktu Eng Custom/lio? Różnica w cenie to niecałe 200zl, a mamy produkt wysłany z EU bez ryzyka dorzucenia cła.
Sent from my iPhone using Tapatalk
We Włoszech jeszcze jeden gość tym handluje.niejaki ruggero, ponoć daje lepszy support od eng. Nie znam cen.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Dzięki. Widzę jest temat na forum.clubalfa.it Poczytam jeszcze. Jak ktoś z użytkowników może się wypowiedzieć na temat wad/zalet aa/cp (z nastawieniem na CarPlay) będę wdzięczny. To jedyna rzecz, jakiej mi brakuje jeżeli chodzi o multimedia.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Chendo, daj więcej szczegółów, wszyscy będą wdzięczni![]()
Przeczytałem temat na forum.clubalfa.it i wychodzi na to, że rugerro to samo co kap. Działa ponoć płynnie. Problem w tym, że jedyna obecnie możliwa opcja zakupu to kontakt poprzez forum/email. Pracują z tego co zrozumiałem nad stroną, więc niedługo może będzie można normalnie u nich kupić.
Jakby ktoś ogarniał zakup z kap dla siebie, chętnie się podłącze. Może jakiś grupowy zakup?
Z eng wychodzi ok 330e z przesyłką i faktura.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
A więc tak. Sprzęt 250$, wysyłka 60$ i tu było 1350. Ale... Wysyłka via DHL podniosła koszt o dodatkowe 30$. Na szczęście obyło się bez cła.
Co do działania. Mam to od wczoraj więc wiele nie powiem. Działa płynnie, bardzo płynnie. Trzeba się przyzwyczaić do obsługi pokrętłem, odczuwalny brak dotykowego ekranu jak w smartfonie. Ale nie narzekam.
Nie wiem czy nie przesadzam ale mam wrażenie ze muzyka ze Spotify jest lepszej jakości niż z OEM radia.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Jest Yanosik, Google Maps. Więcej chyba mi w tym aucie nie trzeba.