Poszło zapytanie o cenę 2 szt. Prv
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
a jakies 18" tez mialbys dostepne? niekoniecznie na juz, bede potrzebowal dopiero na zime (bo jak nie to bede zonglowal podkowami lato w Giulietcie a zima w Giulii). tylko musialyby byc wszystkie 4szt 8" lub 8.5". fvat23% z tym jest albo chociaz umowa kupna-sprzedazy lub rachunek bez VAT?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Póki co dostępne tylko 19" QV 8.5cala Stan jak nowe prosto z włoch.Nie wystawiam faktur.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
Dla zainteresowanych mogę wysłać foto na maila.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
zanim zamówiłem Giulię to bym brał, ale teraz potrzebuję 18" na zimę. w sumie to właśnie takie 19" 8.5" miałem zamówione u kolegi michal35 ale u niego źródełko wyschło i sprawa upadła, dlatego zamówiłem Veloce z 19". szkoda, bo mogłem brać auto na 18" turbinach, dzięki czemu też nie byłbym zmuszony do letnich run-flatów.
w każdym razie jakbyś miał 18" to daj znać.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
to wzor z giulii a nie giulietty. wydaje mi sie ze tam oryginalnie sa sruby m14 tak jak w 159, a nawet jesli nie to rozwiercisz na 15mm.
zwroc tylko uwage ze większość oferowanych zestawow na allegro ma 2 felgi o szerokosci 8" na przod i 2 o szerokosci 9" na tyl czyli tyl musisz dac szersze opony (nominalnie 255 w giulii). sam szukam juz zestawu na zime ale chce 4x8" 18" i poki co nie widziałem zadnej oferty.
felgi maja tez inne et, ale spoko na korzysc minimalnie bardziej beda wystawione na zewnatrz i beda lepiej wygladaly w 159