Cześć Gio. Było tak samo fajnie jak w zeszłym roku... a nawet dużo lepiej, wspaniała trasa i wjazd na Ovcarnie, pyszny obiad w hotelu, wspaniałe widoki na trasie i na Ovcarni. W imieniu żony i dzieci oraz swoim DZIĘKUJEMY
Cześć Gio. Było tak samo fajnie jak w zeszłym roku... a nawet dużo lepiej, wspaniała trasa i wjazd na Ovcarnie, pyszny obiad w hotelu, wspaniałe widoki na trasie i na Ovcarni. W imieniu żony i dzieci oraz swoim DZIĘKUJEMY
przeglądając zdjęcia strasznie Wam zazdroszczę i żałuję że nie mogłem przyjechaćkurcze w przyszłym roku koniecznie muszę się wybrać
Super bylo - dzenki ze dojechali ste :-)
Fajne je byt alfista
Zdjęcia tutaj. Inspirujące - Nie mogę się doczekać na GP8![]()
http://gionardi.rajce.idnes.cz/GIONA...untal_-_Czech/
Fajne je byt alfista
Gio - fajne fotki![]()
Wszyscy już ochłonęli po zlocie, więc można racjonalnie i na chłodno podejść do oceny 7 zlotu w Bruntalu. Jakby nie patrzeć zlot był lepszy od poprzedniego, już nie mówiąc o pogodzie. Bardzo dobrym pomysłem był wjazd na górę Pradziada i to chyba tyle jeżeli chodzi o plusy.
Jeżeli chodzi o minusy to organizacja, miejsce i plan imprezy pozostawiały wiele do życzenia, ale miejmy nadzieję, że z roku na rok będzie lepiej.
Dziękujemy i pozdrawiamy.
Faktycznie było lepiej niż rok temu, impreza bardzo fajna i oby GP8 naprawdę zaspokoiło nasze motoryzacyjne apetyty. Ps. wielkie dzięki dla członków Squadra Moravia za ciepłe przyjęcie i dobrą zabawę w hotelu Montenegro
.
A jakiś film juz zmotany jest może
Dalej nic?