Sam mam psa który nawet ma klubową apaszkęale niestety....
zawsze staram się to załatwić ale tym razem się nie udało.
Sam mam psa który nawet ma klubową apaszkęale niestety....
zawsze staram się to załatwić ale tym razem się nie udało.
Marek a sa jedynki? bo moja druga polowa pewnie jeszcze sesje bedzie mialajezeli tak to jak z doplata?a jezeli nie to musze placic za 2 miejsca czy jak to wyglada?
Nie ma problemu. Nic nie dopłacasz. Jedna osoba = jedna opłata.
ok to zostalo jeszcze tylko spytac o urlop i na 80% tez przyjade.
Marku czy osrodek definitywnie powiedzial nie dla psow? Nie chce mi sie wierzyc ze nie chca dodatkowo zarobic za psa ktory sam w pokoju nie zostaje i sprzata sie po nim
Pytam gdyz mam problem z pozostawieniem suni...a do hotelu jej nie oddam!
Moge sam negocjowac z osrodkiem czy jest definitywne NIE?
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Dowiem się dzisiaj.
Ostatnie pytanie
Nie brales pod uwage ktorejs z jaskin Rise?![]()
To jest zlot Alfa Romeo 166 czy niedzielne spotkanie tatuśków, mamusiek i psów? Za mało piszecie o samochodach a za dużo o psachPołazic po jaskiniach to mozna sobie samemu a na zlot to sie jedzie chlac i rozmawiac o 166. I tak przez 2-3 dni
Taki zlot to ja bym sam chetnie odwiedził
![]()
[C
Masa nie muszę jechać 500 km w jedną stronę żeby się nachlać... bliżej mam do ulubionego baru
Jak widzisz można połączyć wyjazd rodzinny, zabrać do tego psa czy suka i popić sobie rozmawiając o Alfach i nie tylko!
Chlanie do białego rana chyba odpada, a uwierz mi nie wylewam za kołnierz ale biorąc pod uwagę, że jadąc 500 km chcemy jeszcze coś zobaczyć to ktoś rano musi poprowadzić nasze belle![]()
Jak się kiedyś spotkamy na jakimś kawalerskim Alfaholika to zrobimy sobie trzy dniówkę![]()