Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
ok rozumiem
zgadzam sie w tej kwesti ze ogloszenie jest sensowne
zyczylbym sobie zeby wszyscy tak sumiennie redagowali ogloszenia
nie jestem fanem az tam mocnego tuningu bo z gt nigdy nie zrobmy ferrari
chcesz miec szybsze auto kup sobie subaru ktore bez przerobek ma wiecej koni albo forda focusa rs ktory ma 305 koni po wyjechaniu z fabryki bez zadnych przerobek
a nie ar gt w dieslu 150 koni na sile przerabiac na bolid f1
tomoja opinia ale sa gusta i gusciki i kazdy ma prawo do swojej opini
- - - Updated - - -
nie potwierdzam nie zaprzeczam![]()
Wzrost mocy niewiele wiekszy niz po mocnym programie - gdzie Ty tu widzisz mocny tuning?
To auto jest zestrojone tak, zeby dawac wiecej satysfakcji niz seria, nie jest wysilone, nadaje sie do normalnej, codziennej jazdy (pali mniej niz seria), ma moment nie rozwalajacy przeniesienia, ma takie krzywe, ze nie ma efektu zdychania powyzej 3500 rpm. Ma zapas 20-30 KM, jesli ktos chce sie lapac z 3.2.
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
Szanowny Pan Belfer widze ze wzial sobie za punkt honoru mnie pouczac i na kazdym kroku starac sie przytrzec mi nosa
.................................................. .......
ja rozumiem ze afla jest najlepszym i najpiekniejszym autem i zadne audi mercedes subaru ani zadne inne nie dorowna najcudowniejszemu autu jakim jest ar
to co robi Krajcok ze swoim autem to jego sprawa i jego pieniadze i nic mi do tego
ja mam inne zdanie i je wyrazilem
Krajcok mi odpisal
ja jego argumenty rozumiem
przekonuje mnie to co zrobil ze swoim autem
widac kolega krajcok potrafi prowadzic merytoryczna rozmowe na argumenty
a nie uszczypliwosci jak szanowny pan Belfer
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 19-02-2014 o 07:57 Powód: nie na temat
To jest zwykła analiza Twoich postów. Szukasz ideału i krytykujesz, każde auto, które oglądałeś choć niektórych nawet na żywo nie widziałeś... Proponuję Twoje pseudo analizy mojego życia prywatnego schować sobie tam, gdzie masz słownik poprawnej polszczyzny (czyli w dość niedostępnym miejscu sądząc po Twoich postach) a Twoje "flustracje" brakiem idealnej GT za śmieszne pieniądze wyładuj może na onecie, bo taki poziom teraz prezentujesz.
Nie podobało się auto Krajcoka to można było napisać, że nie szukasz takiego a nie krytykować.