Na jakość też nie idziemy. Dzisiaj minął równy tydzień od mojego zgłoszenia i ani be, ani me, ani pocałuj się w dupe.
Także zaczynam mieć mieszane uczucia co do uczestnictwa w tym zlocie.
Na jakość też nie idziemy. Dzisiaj minął równy tydzień od mojego zgłoszenia i ani be, ani me, ani pocałuj się w dupe.
Także zaczynam mieć mieszane uczucia co do uczestnictwa w tym zlocie.
Na ile % będzie ta 1/4?
Najlepiej to narzekać to nie tak nie nie srak, dla mnie ważne jest uczestnictwo w takiej imprezie i dziekuje kolegom z forum że chce im sie zorganizowac fajną zabawę przecież robimy to dla siebie by miło spedzic czas
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Mało czy dużo ludzi co z tego fajnie, że są ludzie którzy chcą coś zorganizować i spędzić miło czas.
Co z tego, że po wysłaniu zgłoszenia spokojnie czekałem 3-4 dni na odpowiedźczy to problem raczej nie (nie dla mnie).
Rigidigi osoby, które organizują tą imprezę też pracują więc trochę wyrozumiałości
p.s. http://zlot.busso.pl/?page_id=18 dlaczego wpisany jestem jako 1 ? Przyjadę w 2 osoby![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Fajna strona, to też zajęło komuś dużo czasu.
Tu nie chodzi o narzekanie, tylko o szacunek.
Zaliczyłem większość dużych imprez jakie były organizowane na tym forum plus kilka na innych. Także mam jakieś wyobrażenie. Nawet mam parę pucharówJak napisałem, że chcę uczestniczyć w zlocie 166, to informację od organizatora miałem po kilku minutach.
Ja doceniam pracę wszystkich organizatorów i wiem, że mają bardzo dużo pracy, ale to ja ryzykuje wpłacając kasę na czyjeś konto, więc chciałbym mieć chociaż zapewniony komplet informacji.
I nie traktujcie tego jako narzekanie, tylko trzeba szanować uczestników, bo tak mało ich...
Wracając do tematu..
Możliwości noclegowych jest kilka. Pytanie jak bardzo te domki, pokoje są rozrzucone po ośrodku. Czy jeśli zarezerwuje sobie zwykłe pokoje, to się potem okaże, że jestem z drugiej strony ośrodka i tyle z integracji. Chodzi mi o to, żebyśmy byli wszyscy możliwie blisko.
Na zlocie będę z żoną i córką, więc najchętniej wziąłbym domek z kimś na spółkę. Jeśli byliby zainteresowani to proszę o kontakt.
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Doskonale rozumiemy obawy, my też pewne mamy jako, że przecieramy w tym roku nowe dla nas ścieżki a wierzcie nam, że jest sporo kłód, które napotykamy. Mimo, że wydaje się, że już widać światełko w tunelu a tu okazuje się, że trzeba od nowa szukać, kombinować, znowu jeździć na spotkania w wielkimi panami prezesami rozmawiać (co nie jest nieprzyjemne ale baaardzo czasochłonne) etc. etc. ale spokojnie, musi wypalić
Wszyscy będziemy blisko siebie, bez obaw. Dzieciaków będzie sporo, jest mnóstwo dla nich miejsca, różne atrakcje też planujemy (zobaczymy ile z tego uda się zorganizować, bo czasu coraz mniej ale pomysłów mamy naprawdę wiele w zanadrzu) także nie będą się nudzić a i my trochę odpoczniemy we własnym gronie.
Padło pytanie o 1/4 mili - wierzcie nam, bez emocji na 4-ech kółkach z busso pod maskami, takie spotkanie byłoby profanacją, opony "dotrzemy" - więcej nie zdradzę
Myślę, że sporo osób się zapisze pod koniec (bo sporo pyta na privie o konkrety) jak już ujawnimy konkretne plany ale to nastąpi nie wcześniej jak w końcu marca, początek kwietnia. Zapisujcie się i więcej wiary, bez waszego wsparcia będzie nam ciężko, naprawdę sporo nas to kosztuje ale wierzę, że będzie dobra biba i co roku będziemy się spotykać! no ale nie zapeszajmy..
Ostatnio edytowane przez 3voQ ; 12-02-2015 o 10:32
Właśnie się rozglądam za nowymi oponami na lato, ale jak ma być ściganie, to może się wstrzymam do maja z zakupem..
Pytanie jaką Wam przelać kasę za zlot? 2x50pln wpisowe, 2x27pln biesiada, 35pln gadżety plus koszt noclegu.
Czy mogę przelać na razie 50% kosztu noclegu licząc, że ktoś do mojego domku dojdzie, a jak niedojdzie to po prostu dopłacę później brakującą kwotę.
Jakie gadżety planujecie? Może chcielibyście okolicznościowe kubki? Mam dostęp do człowieka, który robi takie rzeczy i moglibyśmy wręcz spersonalizować sobie gadżety. Mowa o ceramice.