Jeżeli piękne auto to kobiece, to ja takie chcę!
Jeżeli piękne auto to kobiece, to ja takie chcę!
No to mamy potwierdzenia czarnego PR ze strony volvo. Kolejny któremu sprzedawca Volvo powiedział, że Alfa to damski samochód. Żałośni są ci sprzedawcy samochodów dla ginekologów.
Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL
Cos o terminie produkcji i sprzedaży
https://www.clubalfa.it/307395-alfa-..._campaign=read
Koniec 2021, nieźle
Gama modelowa tłusta to po co się będą spieszyć...![]()
Klasyka... Giulia się przez kilka lat "pojawiała"... w końcu zaprezentowali, tyle, że do salonów trafiła po roku...
Jedno co im wychodzi to długowiecznośc compactów: 147 tłuczono 10 lat, znacznie lepszą Giuliettę także już 10 lat.
- - - Updated - - -
Chyba nie ma takiej zasady... kiedyś kupowałem volvo w salonie dla żony a sam jedziłem alfą, sprzedawca volvo rozmawiał ze mną głownie o... alfie)
Bardzo sympatycznie było. Nie generalizowałbym.
Tylko nie mowcie, ze dotyka Was co ludzie powiedza na temat Waszych samochodow. Ilez to ja juz slyszalem historii na temat moich samochodow przez te nascie lat. Dobrze jest wtedy przywalic z grubej rury (zakwestionowac jakis utarty stereotyp) i obserwowac reakcje rozmowcy![]()
Ostatnio edytowane przez fan ; 05-11-2020 o 12:29
W artykule piszą o tym, że wersja produkcyjna będzie bardzo przypominać koncept oraz że dostawy gotowych samochodów będą jeszcze w przyszłym roku. Ciekawe na ile to prawda.
Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka