i tak jest w 155 i za to ją kocham (mimo że mi nie działa ogrzewanie szyb :twisted: )Napisał penny21
i tak jest w 155 i za to ją kocham (mimo że mi nie działa ogrzewanie szyb :twisted: )Napisał penny21
Zazdroszczę...Napisał Rosik
Asia w Uno miała podobnie. Ucięła 20cm linki i już taki uchwyt ma..Napisał ja.m
![]()
Mi w 155 oprócz tego uchwytu wewnątrz bagażnika brakuje jeszcze opcji jednoczesnego nawiewu na nogi i szybę! bo jak ustawie sobie na nogi nawiew to po jakimś czasie zaczynają parować szyby, a jak ustawie na szybę to potem zimno w nogi :mrgreen:
A to ciekawe, bo w 33 jest tak to zrobione, że po mimo ustawienia nawiewu na nogi zawszę trochę nawiewu idzie na szybę :roll:Napisał Mdx
a to nie wiem nie przykładałem ręki i nie sprawdzałem. Może i coś tam lekko dmucha ale niestety szybki parują u mnie przy nawiewie na nogi ;//Napisał AR_33
Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej.... wtedy zaczyna się Kyokushin
Ciepłe papcie trzeba ubierac i dmuchac na szybe :mrgreen:
Już wszystko się wyjaśniło! W 155 jest tak samo jak AR_33 piszeops: przy włączonym nawiewie na nogi dmucha również na szybę :!: znalazłem też przyczynę parowania szyb :mrgreen: mam lekko uszkodzoną uszczelkę w drzwiach kierowcy przez którą woda sie dostaje na wykładzinę ;|/
No to spoko, Mdx, teraz tylko usunąć przeciek i szyby czyste :wink: :mrgreen:Napisał Mdx
Dokładnie :!: jutro spróbuje skleić to jakimś dobrym klejem jak nie zda to egzaminu to będę musiał wymienić tą uszczelkęNapisał AR_33