Jakaś grubsza sprawa z Kropkiem?
lukash a może jakbyś sprzedawał punciaka to daj znać może kupiłbym Żonie... napisz coś więcej o autku może daj jakąś fotkę - temat luźny nic nie obiecuję
tzn nie wiem jeszcze czy będę sprzedawał czy zostawię go mamie (jak będzie chciała) bo technicznie jest teraz w idealnym stanie (wymieniałem ostatnio chyba wszystko co się w tych punciakach może zepsuć albo zużyć) a szkoda mi go sprzedać za grosze. Także zobaczę jeszcze jak to będzie jak już kupię Alfę, ale na pewno wszystkich o tym poinformuję
coś więcej... 99 rok, 88 tys przebiegu, zdjęcie już gdzieś wcześniej wkleiłem, a nie mam teraz więcej bo jestem w pracy.
Siema. Po R-sku rzeczywiście jeździ się ciężko, wolno i niewygodnie. Jade pare dni temu ul. Krasickiego, skręcam w Poprzeczną, przede mną auto tez skręca i przepuszcza jadącego z przeciwka wiec zatrzymałem sie za nim, i po chwili patrze a tu obok mnie praktycznie przy lewym lusterku zatrzymuje sie scenicKoleżanka z pracy delikatnie nie wyhamował w pore. Jednym zdaniem miałem fuksa, udało jej sie uciec na lewy pas a nie w mój tyłek /ała/. Poza tym praktycznie zero miejsc do zaparkowania auta, na szczęście nie muszę ostatnio nic załatwiać w centrum. A moja Bella spisuje sie bardzo dobrze mimo małego prześwitu, daje rade największym zaspom, tylko dupą mi rzuca bardzo przy skręcaniu :/
Pozdro
fajnie, że dołączyłeś do naszego grona![]()