Niezle... ale nie rób śmietnika bo to nie temat o tym!
Niezle... ale nie rób śmietnika bo to nie temat o tym!
nie trzeba zdejmować półki, wystarczy dorwać się do prawego tylnego boczku, tam jest podłączenie do anteny wbudowanej w tylną szybę jaki separator/wzmacniacz sygnału.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
u siebie mam taką opcje TP - musi byc zaznaczona bo inaczej znika napis o danej stacji.
Jak dobrze przeszukasz dział ZRÓB TO SAM to tam kiedyś jeden kolega ładnie opisał jak zmienić kolor podświetlenia przycisków krok po kroku. Z ICS to ciężko stwierdzić ale też diody z zielonych podmienił na czerwone. Mnie osobiście to sie nie podoba.
Maestro a to TP to nie sa czasem informacje drogowe? Z zaznaczoną ta opcja jak "radiowa jedynka" nadaje info dla kierowców to nawet jak słuchasz CD to ci się płyta pauzuje i przełącza na te informacje. Nie kojarze czy to TA czy TP jest.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 10-02-2013 o 15:46
[C
Masa doBrze prawi. TP jest od przełączania na wiadomości
Troche sie rozmijacie.
TP to komunikaty 'wizualne' a TA to komunikaty drogowe poprzez narzucenie na daną stacje która aktualnie nadaje komunikat.
Google prawde Ci powie.
to ja się pochwalę, kupiłem wzmaczniacz z wiązką za 150złi do tego basowe glosniki 4ohm za 100 zl, fakt pod oryginalny stelaż nie pasowały, ale dystanse i weszły w tylną półkę
gdybym teraz miał alfe bez DSP wszystko bym robil zeby wymienic podstawowe audio!
skladak napisz jak wyglada sprawa z podmiana wiązki? Ile to czasu zajmuje? Czy stara wiazke trzeba wmontowac czy mozna puscic rownolegle nowa? Napisz jak od roboczej sstrony wygladala wymiana wiazkiBede wdzieczny
[C
i ciekawe co na to wzmacniacz i ICS przy 4ohomowych 'szarpidrutach' w półce![]()
Masa. Podmiana wiązki to plug&play. Wyciągasz kanapę i przeciągasz przez ścianę grodziową do bagażnika i przez tunel do ICSa. Ewentualnie jak jest problem z tą wtyczką do klimy to przerabiasz. Mnie bardziej zastanawia kto by mi pożyczył tą wiązkę to bym sobie ją skopiowałzrobił swoją tylko do samego wzmacniacza. Przecież te wtyczki co są w ICSie można uzupełnić o odpowiednie piny i po sprawie.
Bo składak to wyszarpał za rewelacyjną kwotę!!! Farciarz![]()