Strona 11 z 37 PierwszyPierwszy ... 23456789101112131415161718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 361

Temat: aux

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 159 Sedan 1.9 190 KM & 430 nm

Domyślnie

Dziwna sprawa, wszystkie radia z napisem MP3 mają AUX, to jest to najnowsze i ostatnie radio montowane w 159. No chyba, że ktoś domalował napis MP3 ale z drugie strony masz w ogóle przycisk CD w odpowiednim miejscu to ten aux musi być.

Użytkownik Świeżak Avatar flash1pl
    Mieszka w
    Bedzin-Grodziec
    Auto
    159 1.9 JTDM

Domyślnie

bo ja już sam nie wiem czy dobrze rozumuje, B&M nie znajduje się w radiu, jest osobnym modułem podłączonym do radia poprzez własnie wyjście AUX, tak? wg mnie po wypięciu go z tyłu i podłączeniu odpowiedniego kabelka powinno hulać, a u mnie niestety tak nie jest, po naciskaniu przycisku CD cały czas wyskakuje komunikat "no suorce avil.... coś tam"

Użytkownik Fachowiec Avatar AirAjti
    Mieszka w
    Lubin
    Auto
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu

Domyślnie

Tak, B&M to osobny moduł (skrzynka centralnie pod radiem).
    Radio łączy się z centralką za pomocą 3 kabli (zółta kostka). 4-ty kabel to uziemienie (brązowy kabelek). I tak- jest to AUX. Generalnie trochę klops... jedynie co Ci pozostało to emulator zmieniarki z wejściem AUX.
    Ale skoro masz B&M i port USB to wystarczy przecież tylko pendrive'a podłączyć i powinna muzyka hulać.
    Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel

"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond

Mieszka w
    Bedzin-Grodziec
    Auto
    159 1.9 JTDM

Domyślnie

No tak z pen drive nie ma żadnego problemu, tylko mnie generalnie chodzi o podłączenie telefonu tym wyjściem i cieszyć się Spotify, Tune In lub innym radiem internetowym

Użytkownik Fachowiec Avatar AirAjti
    Mieszka w
    Lubin
    Auto
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu

Domyślnie

OK, rozumiem. W takim razie pozostaje Ci emulator zmieniarki: http://sklephadron.pl/790-thickbox_d...alfy-romeo.jpg jak widać pierwszy lepszy z brzegu- ma AUX.
    Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel

"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond

Mieszka w
    Bedzin-Grodziec
    Auto
    159 1.9 JTDM

Domyślnie

Cytat Napisał AirAjti Zobacz post
    OK, rozumiem. W takim razie pozostaje Ci emulator zmieniarki: http://sklephadron.pl/790-thickbox_d...alfy-romeo.jpg jak widać pierwszy lepszy z brzegu- ma AUX.
    No to teraz pytanie za 100 pkt , podlaczajac tą zmieniarke będzie działać B&M czy jedno z drugim będzie się gryzlo i zostaje mi tylko zaglerka wtyczkami z tyłu radia ?

Mieszka w
    Bedzin-Grodziec
    Auto
    159 1.9 JTDM

Domyślnie

Cytat Napisał AirAjti Zobacz post
    No to teraz pytanie za 100 pkt , podlaczajac tą zmieniarke będzie działać B&M czy jedno z drugim będzie się gryzlo i zostaje mi tylko zaglerka wtyczkami z tyłu radia ?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar vojtas
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM

Domyślnie

A ja właśnie chciałem wpiąć aux a kostka zajęta przez jeden brązowy kabel od czego on jest i pytanie jak go wyjąć żeby wpiąć pod aux kostkę ? Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	uploadfromtaptalk1430049780536.jpg
Wyświetleń:	120
Rozmiar:	75.2 KB
ID:	164801

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 159 Sedan 1.9 190 KM & 430 nm

Domyślnie

Tylko montując zmieniarkę warto pamiętać, że jakoś dźwięku nie będzie zbyt ciekawa. Lepiej kupić radio z wejsciem aux i podłączyć kabel .

Użytkownik Romeo Avatar wojtekf
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    159 2.2 JTS (była)

Domyślnie

Cytat Napisał Ernest Zobacz post
    Tylko montując zmieniarkę warto pamiętać, że jakoś dźwięku nie będzie zbyt ciekawa. Lepiej kupić radio z wejsciem aux i podłączyć kabel .
    Yyy? A rozwiniesz? Bo ja bym obstawiał, że to właśnie z AUX będzie gorzej. Ja mam Densiona i nie sądzę, żebyś HQ ze Spotify był w stanie odróżnić od CD...

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia