I wiadomo już coś na temat umawiania terminów?
I wiadomo już coś na temat umawiania terminów?
Info do Witka poszło dzisiaj, gdyż wysłali mnie służbowo poza Wawę i nie było jak skorzystać z netu. Niektórzy pisali że zdarza mu się odpisywać na meile po 2-3 dniach, więc jutro kontrolnie wyślę mu jeszcze sms z dodatkową informacją. Myślę, możecie już mi na PW wysłać swoje namiary, żeby po wstępnym określeniu przez Witka terminu, mógł on się z każdym z nas skontaktować się dla ustalenia konkretów. Wydaje mi się , że bez ciśnienia więcej niż 2 autek dziennie nie da się dłubnąć. Lepiej poświęcić tą godzinę więcej na strojenie niż wracać po tygodniu na korygowanie programu. Ps. Ze względu na wyjazd info od Witka będę mógł Wam przesłać dopiero w sobotę (niestety jestem trochę ostatnio zawalony robotą).
Ostatnio edytowane przez ketron ; 09-03-2012 o 00:19
Widzę że chwilę nie czytałem a temat nagle odżył. Można się jeszcze dopisać?
Ostatnio edytowane przez mercury ; 11-03-2012 o 23:39
Dopisywać można się cały czas - im nas więcej, tym lepiej (taniej) dla nas wszystkich.
Dzisiaj lub jutro będę znowu na Mineralnej, bo coś nie ma odpowiedzi. Przy okazji zaktualizuje listę i powalczymy o większy rabat, w końcu jest nas już siedmiu - a może jeszcze ktoś do nas dołączy, skoro tak się to rozwija.![]()
ketron chyba będziemy Ci winni trochę przezroczystego płynu w szklanej butelce za całą organizacje![]()
Fakt, "woda ognista" lub duży wielopak "płynnego chmielu" ketronowi się należy. A co do zapisów, to Fisz jest nadal zainteresowany, z tym że jego GT nie zawita u Rogala wcześniej jak w okolicach wakacji - stąd wahanie czy tak późny termin mógłby być wpisany na tę obecną listę, bo chipa będzie robił na 100%, tylko nie "dzisiaj".
Kurcze dawno mnie tu nie było a temat się rozwinął, więc żeby nie było wątpliwości ja nadal jestem chętny na grupowy chip u rogalla
AR GT 1.9 jtd 2006
jaką cenę w końcu udało wam się wynegocjować??
To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance
Obecna cena to 1200 zł, ale będzie negocjowana, tym bardziej, że Ty i mercury to dwie dodatkowe osoby, dające już w sumie 8 osób - dlatego myślę, że cena 1100 zł jest w tej chwili do osiągnięcia bez większego problemu - a jak się uda, to może mniej. Jeśli nadal jesteś zdecydowany, to na obecną chwilę lista wygląda następująco:
1. ketron - Alfa 159 SW 1.9 JTDm
2. karol s - Alfa 156 1.9 8V 115 KM, 2002 rok (FL wnętrza)
3. Verdorn - Alfa 159 SW 1.9 16V 136KM, 2008 rok (poliftingowa)
4. ilnis - Alfa 159 1.9 16V 136KM, 2006 rok
5. lexisnexis - Fiat Croma 1.9 16V JTDm 150 KM, 2006 rok
6. ToHrn - Alfa GT 1.9 16V JTDm 150 KM, 2004 rok
7. mercury - Alfa 159 SW 1.9 8V JTD 115 KM, 2007 rok
8. szamacz - Alfa GT 1.9 16V JTDm 150 KM, 2006 rok
Napisałem jeszcze do Wieri czy nadal interesuje Go chip w MR Motors, zobaczymy jaka będzie Jego odpowiedź - może dobijemy do 9 osób, a wtedy cena 1000 zł byłaby mile widziana.
Szkoda, że niektórzy się wykruszyli, bo teraz mielibyśmy już ponad 10 osób i... pewną cenę.
Ostatnio edytowane przez ToHrn ; 15-03-2012 o 01:12 Powód: Dodanie daty produkcji Alfy mercury'ego