w ogłoszeniu pisze, ksenony, a nie widać spryskiwaczy, to znaczy że alfy nie muszą mieć spryskiwaczy?
Wiem, że od Glovasha, byłem ciekaw Waszej reakcji![]()
To pewnie błąd w opisie z ksenonami, tak samo jak GPSCo do felg, to pewnie będę się Was jeszcze radził, bo te co mnie się podobają, to nie pasują niby do bryły auta, więc muszę się dowiedzieć jakie pasują...a wstępnie, to jakieś czarne bym chciał. Jeśli chodzi o skórę, to bardziej to traktuję jako gadżet, welur wydaje mi się praktyczniejszy, poza tym skóra nie przepuszcza powietrza. Np. nigdy bym nie kupił fotela biurkowego w skórze, na którym siedzi się dziennie powiedzmy 6 godzin
Byłaby skóra - jest ok, nie ma -...może nawet lepiej
Co do tej czerwieni, przekonywałem się kilka dni, bo mnie rzadko które auto podoba się w tym kolorze. Tej Alfie czerwień faktycznie pasuje. Chciałem się nieco wyróżniać na ulicy wśród golfów...golfów......i golfów, stąd 147-mka, a rosso może przykuwać uwagę aż za bardzo...
Mam też nadzieję, że transakcja się uda, a jak to ktoś wcześniej powiedział "dobrego auta blisko siebie nie znajdziesz"...no to się trza tłuc 550km w obie strony za pragnieniem
![]()
Jest napisane....więc to prawdopodobnie hidy ..podobnie jest z ESP, którego 147 nie ma ..czy nawigacji, której tu nie ma. Trochę mało rzetelny ten opis..
---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:28 ----------
Zapinaj białe.. do czerwonej pasują moim zdaniem super..
![]()
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 12-02-2012 o 12:13
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
ewentualnie moze cos takiego jak ja mam? mysle ze tez dobrze leza. Foto w profilu. Brock b21 black
Człowieku ! Ja zapychałem z Kraka nad morze po tego bolida, co jest w załączeniu. PKP, w zimie. Wiadomo jak w PKP z ogrzewaniem.W dodatku dzień wcześniej coś nieodpowiedniego zżarłem i... wiesz jak w kiblach PKP w zimie piździNa miejscu nikt nie chciał się podjąć przeglądu i wiele innych przygód. Nic mnie nie powstrzymało
A Ty skarżysz się na 550 w obie strony
Opłacało się, bo kupiłem bolida z limitowanej serii 500 sztuk bez konieczności sprowadzania z USA. Mam nadzieję, że Tobie też się opłaci.
Ale jaka przyjemność w drodze powrotnej http://www.fordprobe.pl/upload/files/dodgesound.mp3![]()
Ostatnio edytowane przez @sdero ; 12-02-2012 o 11:19
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
No wybacz, ale to nie świadczy o tym jak użytkują samochód młodzi ludzie, a jedynie o tym, że z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu nie potrafisz pokazać żonie jak powinna się obchodzić z samochodem.
147 w wyższych wersjach wyposażenia miała montowane spryskiwacze nawet bez ksenonów, a co dopiero z nimi. Tutaj jest po prostu zwykły tani, walący po oczach HID, za który nawiasy mówiąc policja powinna natychmiast zabierać dowód rejestracyjny.
Ostatnio edytowane przez psylo ; 12-02-2012 o 11:52
...ale zaglądałeś pod maskę czy dywagujesz bez sensu nie mająć zielonego pojęcia co tam jest ? ...a może są zamontowane oryginalne lampy xenonowe ..a może np. ma zestaw welldone za 800zł gdzie ogniskowanie jest takie jak trzeba i nie oślepia nikogo. Ogólnie nie mam nic przeciwko hidom, ale montowanym w soczewkowych lampach.. mają bardzo wyraźną granicę świecenia i nie rozpraszają strumienia.. byleby były dobrze ustawione.
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9