Ej, no chłopaki.
No na oto-moto ogłoszenie jest dłużej niźli aukcja na alledrogo.
Aukcja się skończyła, ale ogłoszenie będzie jeszcze na oto-moto przez pewną chwilę.
Najprościej - trzeba zadzwonić pod podany numer![]()
Ej, no chłopaki.
No na oto-moto ogłoszenie jest dłużej niźli aukcja na alledrogo.
Aukcja się skończyła, ale ogłoszenie będzie jeszcze na oto-moto przez pewną chwilę.
Najprościej - trzeba zadzwonić pod podany numer![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
A zadzwonię jutro dla hecy,ciekawe czy przez telefon też ma taką bajerę![]()
Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. To nagłe jej wytracenie jest niebezpieczne.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
to napisz jutro czego sie przez tel dowiedziales, a jak temat aktualny to moze ktos z okolicy podjechalby zobaczyc![]()
he he znowu jest aktualne teraz za 12 tysia
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-16...764357806.html
tylko teraz jest w Poznaniu![]()
Dla mnie jest, przepraszam ale nie rozumiem co to znaczy "rzeczywiste zanotowane zużycie w przeliczeniu na paliwo przy jeździe na LPG", znaczy co on przeliczył na co, LPG to nie paliwo?
Zwyczajowo spalanie podaje się w litrach paliwa na 100km, nie wierzę że pali 3,4l/100km benzyny a tym bardziej LPG i to w żadnych warunkach, chyba że go spuszcza z górki na luzie...
Ja jestem prosty inżynier, zawodowego fotografa nie zrozumiem (tak, to sarkazm)...
w ogłoszeniu jest podane że prowadzi firmę informatyczną![]()
Najlepsze jest to, że jeszcze pare tygodni i będzie to the-most-wanted-car w całej Polsce
12300... zaczęło się od 8600.
Kto da więcej, kto da więcej.
Użytkownik tobur, który sprzedał Alfę, nie wystawił komentarza kupującemu.
Użytkownik magda_sid pasuje pod kupującego (m...d).
Nie wystawiono z tego konta żadnego komentarza.
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Hehe dobre!
Moja GTA to pali 3,4l/100km na postoju kiedy zbliżam się do niej. Potem już tylko lepiej.
A tak a propos dwumasu. Szczerze powiem, że nie przeczytałem wszystkich stron z tego samego powodu, z którego nie przeczytałem w całości ogłoszenia.
Zgłębiłem temat dwumasu i może się to wam przyda.
Tak twierdzi mój mechanik. 2.5l, 3.0l jedne miały, a drugie nie miały dwumas. Tylko po vinie idze to ogarnąć, albo rozebrać i zobaczyć. Według niego 3.2l raczej nie miały, chociaż ktoś z Alfaclubu pisał, że 3.2 jego miała dwumas. Więc wychodzi na to, że jest to loteria. Niby duży moment V6 generowały i makarony wpadły na taki wspaniały pomysł.