A wiec dokupie poorboys blue
A wiec dokupie poorboys blue
Ja jeszcze dodam a propo wnętrza - Megsowy Natural Shine wygląda przekozacko na poliftowej desce 156 (tej porowatej mocno) - plus dzięki atomizerowi się łatwo rozprowadza co też jest ważne w przypadku tej deski. Wg. mnie wypada lepiej niż PB Natural Look.
Jak widać ile ludzi tyle opinii. Ja właśnie po lekturze forum KA wybrałem PB Natural Look bo kilka osób twierdziło, ze efekty są lepszeMoze nastepnym razem sprawdzę megsa ale jeszze mam prawie pół opakowania Natural Look wiec pewnie do końca roku mi starczy
ok już lece do waszego tematu![]()
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 03-02-2013 o 15:28
Moja deska jest o tyle specyficzna, że jest bardzo chropowata przez co Natural Looka się słabo na nią nakłada. Megs jest bardziej płynny, a poza tym mam wrażenie, że efekt wyszedł bardziej matowy.
Bo deska w polifcie i natural look dają radę jeśli nakładasz frottowym aplikatorem. Megs gorzej pachniePB NL jest naprawdę trwały i skuteczny. Efekt jest zgodny z nazwa - natural look - ale robi robote
W przedliftowej 147 tez decha jest mocno chropowata dlatego ja najpierw spryskuje atomizerem microfibre później wcieram w deche.
Tuta fotka http://img14.imageshack.us/img14/8334/imgp8442k.jpg
No to ja korzystając z promocji zrobiłem już przyspieszone wiosenne zakupy. Wosk, QD, glinka, szampon, APC i ręcznik nowy do osuszania![]()