No więc odebrałem przesyłkę i jestem pod wielkim wrażeniem. Wszystko działa jak powinno, można się wieloma rzeczami bawić itp itd.
Podłączyłem radyjko do zasilacza, do wzbudzenia się potrzebuje też sygnału 'po kluczyku' czyli będzie trzeba zbocznikować sygnał z zapalniczki. Po odłączeniu tego sygnału układ pobiera dokładnie 0,01A czyli w sumie nie ma się co martwić. Nie ma problemu z wygaszaniem ekranu, jest do tego przycisk wirtualny, a kolejne wzbudzenie wykonuje się dwuklikiem. Podłączyłem kamerę cofania którą kupiłem od Viakena i wszystko działa (kamerkę ogólnie polecam, dobry obraz, od razu obrócony w poziomie itp. Podłaczyłem antenę GPS (tę z zestawu) sygnał jest niezwykle dokładny i nie ma problemu z jego użyciem. Sprzęt bez problemu paruje się z moim iPhonem, Lumią i androidem kolegi. Pobawiłem się też przyciskami z kierownicy i jest tak jak sądziłem, układ wykrywa zmianę rezystancji. Na stykach jest obecne napięcie 3,3V i jego spadek jest zapewne przekształcany na dany przycisk. Jest możliwość ustalenia dokładności, dzięki czemu nie ma problemu z niedokładnościami elementów.
Teraz jedyne czego mi brakuje to trochę czasu by to wszystko spiąć do kupy i wstawić do auta, oraz układu od @
Mały_777.
Z tego co widziałem na XDA chłopaki tam mają zrobiony nowy rom, może też obczaję co on daje.