Nazarek, nie skumałeś,
akurat załączony obrazek nie dotyczy wzoru- bo ten jest lepszy niż ostatni.....
Nazarek, nie skumałeś,
akurat załączony obrazek nie dotyczy wzoru- bo ten jest lepszy niż ostatni.....
Co do tego ,że rant pomniejsza to wiem bo moje Mimy na ranciku jak pomalowałem na czarno to już wogóle wyglądały na 16" no ale znowu lepiej zaciski widać było ( czerwone ) ale ja je zmieniam tylko z tego powodu ,że przy opuszczeniu auta o -40mm jakoś za mało nadkole wypełniały 17tki a 18 niby 1 cal ale to już wiele zmienia .Już pisałem ,że lubie jak jest Ala german ,że felunek na rancie i opona z tyłu się chowa pod błotnik . Może nie osiągne w 100% takiego efektu dopóki nie wyciągne nadkoli i nie założe jakiegoś konkretnego naciągu na konkretnej feli ( choćby jak KT1 ) ale już powinno być dobrze ( żadnego przeswitu między kołem a rantem błotnika ) Ty już Driftr w swojej tam masz to wiesz o co biega...Jakbyś wrzucił LM-y 17/18 cala to bym sikał pacząc na twoje auto...
Ale mam już przecież obiecane![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
Te co biore mają podobny więc jutro się okaże jak leżą na aucie![]()
Jest felunek choć narazie brak pierscieni i tylko przykładka....W finale powinno być jeszcze niżej ...Auto opuszczone na chwile do zrobienia fotek ( otwór centrujący 73mm więc lepiej nie jezdzić) ...Optycznie już widać ,że na tyle 225/40 na 8cali feldze nie będzie przycierać...
Zdjęcia dokładne zapodam jak auto postawie na wszystkich 4 kołach ...Do fotek z jednej strony pozakładałem...I na przyszły sezon oczywiście środek w czarnym połysku bo tera mi się niechce
![]()
FajneTylko jeden problem - wyglądają na mniejsze niż są w rzeczywistości niestety. To co, kolejne będą 19" ?
![]()
No mniejsze przez rant...Ale jak auto równo posadze na 4 i nie będzie prześwitu to inaczej będzie wyglądało . Teraz niedość ,że z drugiej założona stal to przednim kołem od kierowcy stało auto w dołku ( spływ ) dlatego z tej wygląda wysoko...Mimo wszystko jestem zadowolony bo rant jest dość szeroki i zacnie to na żywca wygląda ...Jeno profil 35 na przodzie mnie przeraża ale jakoś oblatam....Co do 19 to już raczej nie w tym aucie choć kto wie...może jakaś okazja znowu będzie...
![]()